Knihy,  Renata Petříčková

Colette Baron-Reid: Karty skryté moudrosti. Dají odpočinout duši.

Hned první věty celého úvodu zaujmou.

„Starodávné mýty a legendy již od pradávna vyprávějí o mocných kouzelných bytostech, které jsou našimi spolehlivými spojenci, ochránci a rádci. Říká se, že žijí s lidmi od samého počátku, ale v jiné dimenzi, oddělené tenkým éterickým závojem. Andělé, víly, přírodní duchové i jiné bytosti po nějakou dobu přecházeli volně mezi světy a pobývali mezi námi. Sloužili jako spolutvůrci mostu mezi světy duchovními a pozemskými…“

Píše Colette Baron-Reid a dodává, že právě tyto bytosti kdysi pomáhaly spoluvytvářet náš svět. Postupem času zmizelo toto křehké spojení a… je právě toto důvod, proč se lidstvo žene do záhuby, napadá mě? Ztratilo své vlastní duchovní vedení?

Otázky, které nepatří k tomu každodennímu kolotoči hmotných starostí, ale přece jen. Občas napadají a jdou ruku v ruce s myšlenkami na budoucnost našich dětí. Takové inspirační karty jsou docela dobrý ventilem, který dokáže uklidnit událostmi a informacemi přepěchovanou duši.

V praxi jde o ryze soukromé výklady

Je třeba k nim opravdu používat knížečku, protože slovíčka na kartách si někdy protiřečí či jsou nejasná. Jinak se tyto krásné karty vykládají doslova samy.  Oslovují člověka v jeho nejhlubší podstatě a významy jsou velmi dobře zvoleny.  Pro psychologickou očistu jako dělané… rozhovor s kartami může být velmi inspirující a uklidňující.

Žehnání a motlitby? Buďme pokorní…

To je na mě možná už trošku příliš, nebo jsou prostě jen špatně zvolená slova příliš zavánějící církví a pachutí studených kostelů a strachu. Nepovažovala jsem za nutné kartám žehnat a pronášet přiložené motlitby. Věřím v sílu myšlenky a ona emoce, ten pocit, je mnohem silnější, než tisíckrát odříkané cokoliv. To spojení s kartami, to seznámení jsem respektovala. Karty jsou to nádherné, mají naprosto dokonalou krabičku s úžasným obrázkem, na který jsem se nemohla vynadívat. Seznamovat se s takovými kartami je bezesporu příjemným zážitkem. A pochopila jsem, že s nimi při práci jde hlavně o tichou pokoru…

A ta je nesmírně očišťující…

Colette Baron-Reid, autorka knih Messages of Spirit (Poselství Ducha) a Remembering the Future (Rozpomenout se na budoucnost), je populární jasnovidkyně a motivační řečník, přednáší na seminářích, bývá hostem rozhlasových pořadů a je autorkou meditačních CD, z nichž nejoblíbenější je Journey Through the Chakras (Cesta po čakrách). Vystupovala se Sylvií Browne, Johnem Hollandem, Caroline Myss a mnoha dalšími.  V současné době žije v Sedoně, ve státě Arizona, se svým mužem Marcem a dvěma čtyřnohými kamarády.

www.colettebaronreid.com

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2012, www.synergiepublishing.com

Renata Petříčková

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy