Helena Herynková,  inspirace z kuchyně,  lifestyle

Pozvání do kuchyně dob našich babiček

Domácí džem… vůně čerstvých jahod, višní, malin, nebo čeho je vám libo. Čerstvý chléb namazaný džemem. Palačinky s džemem, lívance s džemem. To všechno se vám může vybavit jako vzpomínka na babiččinu kuchyni, nebo třeba prázdniny u babičky na vsi. Nyní již ale nemusíte jen vzpomínat, protože jsou tu Kulíškovy dobroty.

Originální balení dokresluje výborný obsah.

Možná si říkáte, proč by někdo dělat recenzi na ovocné džemy a sirupy? Tak já vám to povím. Když jsem se poprvé dozvěděla o Kulíškových dobrotách, byla jsem taky skeptická…no co, další výrobce, který se holedbá, že to dělá nejlépe a nejkvalitněji. Jenže, pak jsem poprvé zabodla lžičku do hustého a opravdu poctivého džemu, a okamžitě se zamilovala.

Kulíškovy dobroty vznikly jako nápad maminky a dcery, které už nechtěly koukat, jak se jejich malý kulíšek krmí prefabrikovanými výrobky, a začaly vyrábět domácí zavařeniny a také lahodné sirupy. Časem se jejich umění rozkřiklo natolik, že se pustily do zavařování na prodej. Takže nyní si můžete i vy namazat na palačinku svěží džem, třeba s příchutí kiwi, nebo tradičními jahodami, malinami či pomerančem se zázvorem. Výběr máte u Kulíškových dobrot prostě široký a dámy neustále zkoušejí nové kombinace a zajímavé chutě, aby své zákazníky potěšily.

Palačinky se skořicovým sirupem

Nechte se pozvat k vůním a chutím, jež vám sladce připomenou dovednosti z dob našich babiček. Nyní se totiž poctivé zavařeniny opět vrací do módy a hlavně na trh, takže i vy si můžete udělat báječnou a lahodnou nedělní snídani.

KULÍŠKOVY DOBROTY, domácí džemy a sirupy

www.kuliskovydobroty.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy