Glosy

Milenky Adolfa Hitlera byly až na druhém místě

Adolf Hitler veřejně proklamoval, že jeho pravou láskou se stalo pouze Německo. Co skutečně cítil, o tom se můžeme jen dohadovat. Nejspíš však nejupřímnější city choval jen ke svému psu, německému ovčácké feně Blondi, která v jeho osobním životě byla vždy na prvním místě. I před jeho milenkami a rovněž také před Evou Braunovou.

Myslím, že je velmi pravděpodobné, že kdyby mu někdo – snad samotný ďábel – dal ultimativní rozkaz, že musí bezpodmínečně zvolit mezi dvěma: Evou Braunovou či Blondi, jistojistě by zvolil tu druhou.

Listopadové Otazníky historie se snaží rozluštit ty nejintimnější pocity a detailní zážitky soukromého života Adolfa Hitlera.

Osobnost, která hýbe historií, získá vždycky určitou nedotknutelnou auru. Záleží, kteří vítězové pak výsledné dějiny píší. Takže snadno se stává z hlavy státu, i ze sebe posvátnějšího vůdce, nejhorší padouch nebo výjimečný hrdina. Obecně vždy záleží na časovém horizontu a možnosti objektivity.

Objektivně lze říci, že Adolf Hitler byl vůdcem a strůjcem jedné z nejhorších válek v dějinách lidské historie. Co lze však říci o jeho vztahu k ženám?

Pochopitelně po něm „šílely“ jako po každé celebritě. Měl své charisma a díky své popularitě a postavení si mohl vybírat. Volil raději mladší ženy, spíše ty, které před krátkou dobou byly ještě dívkami. Přitahovaly ho ženy živelné. Často herečky nebo zpěvačky.

Ale takovou vášeň, kterou davy zažívaly při jeho veřejných proslovech, se v intimních chvílích nemohly dočkat ani náhodou. Řada z nich byla značně nespokojena, dokonce si i stěžovala.

Bylo to s podivem – copak šlo nalézt vadu na muži, který směle vedl Třetí říši do nejlepší budoucnosti, a mnohé ženy by udělaly cokoliv, aby mohly s ním strávit soukromé chvilky?

Jeho první sexuální zkušenosti byly s vídeňskými prostitutkami. Brzy se jich však přejedl a jejich „oplzlé nabídky“ se mu začaly hnusit.

Po návratu z první světové války se léčil na impotenci. Příčinou problému prý syfilis, který údajně chytnul od židovské prostitutky.

Ve společnosti se ženami byl dvorný a galantní, naprosto okouzlující a magneticky přitažlivý. Co to způsobovalo? Když se podíváme na jeho zevnějšek, není to žádný urostlý atlet!

Heinrich Himmler si vedl ryze takticky složku o Hitlerových slabůstkách – co kdyby se jednou v budoucnosti mohla hodit.

Vedl si detaily o jménech, věku, místu, odkud dívky pocházely a tak dále. Uváděl i takové pikanterie, kdy na Adolfa Hitlera musela jeho druhá milenka vytáhnout bičík a pořádně ošlehat, aby dosáhl vyvrcholení. Mnohem více vzrušující však pro něho bylo, když se intimně sblížil s řeholní sestrou, která v posvátném rouše s bičíkem v ruce dopřávala Adolfovi sexuálního opojení. A co teprve, když místo aby pečoval o svou mladičkou neteř Angelu Raubalovou, se stal jejím milencem.


Angela, přezdívaná Geli, byla velmi v rozpacích ze způsobu, jakým Adolf vyžadoval sexuální styk a podle Otto Strassera, jak uvádí Otazníky historie, mu řekla: „Musela se svléknout, potom si lehl na podlahu a ona se posadila do podřepu nad jeho obličej, aby si ji mohl zblízka prohlížet, což ho velmi vzrušovalo. Když se blížilo vyvrcholení, požádal ji, aby na něj močila, což ho sexuálně uspokojovalo.“

Geli nakonec podle oficiální zprávy spáchala sebevraždu.

Mnoho žen prošlo Hitlerovým životem, nejznámější však zůstává Eva Braunová, v jejíž společnosti se prý dokázal nejvíce uvolnit a vydechnout.

Ale nikdy nebyla na prvním místě. Stále musela žárlit na miliony fanynek, což by ještě nebylo tak kruté, neboť s tím musela počítat, když si začala s celebritou. Ale snášet potupu, že je až ta druhá za fenkou Blondi, to už bylo hodně trpké. Blondi s nimi spala v ložnici. Blondi získala psího druha a měla s ním štěňata, zatímco Eva se dětí nedočkala. Blondi doprovázela Hitlera na mnoha veřejných vystoupeních a byla s ním na desítkách fotografiích, zatímco Eva byla zavřená doma a v utajení před světem. Když si také Eva pořídila psí miláčky, ti ve společné ložnici setrvávat nesměli.

A Blondi se také dočkala výsady, že jako první mohla spolknout smrtelnou dávku cyankáli, zatímco Eva byla opět až po ní.

Když dával sbohem svým milenkám, které navzdory tomu, že sexuální hrátky se jim zrovna nezamlouvaly a měly být často jejich vnitřním přáním k rozchodu, nakonec tu pozici opuštěné těžko snášely a mnohdy se pokoušely spáchat sebevraždu. Někdy i úspěšně.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy