Glosy

Trapné těhotenské fotografie?

Těhotenství bývá často spojováno s krásnými okamžiky. Pokud je plánované nebo podařené v milovaném svazku.

Někdy se to zvrtne a těhotenství přijde v nečekanou chvíli, v nevhodném věku nebo s nevhodným partnerem. Mohou být i jiné plány do budoucna, může se vše vyvíjet jinak.

Ale pro většinu párů bývá těhotenství spojováno s něčím naprosto úžasným, jedinečným, vzrušujícím a radostným. Dnes už si poschováváme fotografie z ultrazvuků a díky digitálním fotoaparátům si můžeme zaznamenat tyto jedinečné okamžiky, kdy nadváha není na překážku, ale naopak ku kráse, kdykoliv si zamaneme. Máme pak doma fotografií plné hard-disky, popřípadě i fotoalba pro sentimentální listování, ať krásných či přinejmenším úsměvných kousků, někdy stvořených značně neuměleckou rukou.

Ale máme je rádi, jsou důkazy a barevnými deníky našich životů.

A tak – ať na naše fotky hledíme hrdě nebo s despektem, ivillage.com zveřejnilo fotografie, které považuje za trapné těhotenské kousky.

Názor nechám na vás, ovšem já mohu spíš jen říci, že ať už se těhotná žena fotí s pneumatikou svého muže, nebo hledí s břichem do zrcadla, kde již vidí svůj budoucí odraz s miminkem v náručí, mně nepřipadají tyto fotografie trapné.

Myslím si, že jsou úsměvné a že když je tito lidé fotili, tak věděli, co dělají. Chtěli se bavit a smát i v takových chvílích. A právě s tím úsměvem se těšit na příchozí ratolest.

těhotenství z lásky legální fotografie z fotobanky www.pixmac.cz

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy