Hobby,  Knihy,  Kreativní koníček,  Šikulky

Co s lichými ponožkami? Udělejte si z nich úžasné loutky!

Share

Cendrine Armani, Loutky z ponožek. Metafora 2012.

Sam není jen tak obyčejný had. Vůbec není nebezpečný, má přátelský pohled a stále vyplazený jazyk pro svou ubreptanost. Ano, je neuvěřitelně upovídaný, nebo spíše “usyčený”.

 Stále si skoupě stýskám, sem sám, sám se světem stínů. Soužím se svízelným steskem. Sympaťačka Sára svedla syčáka Simona. Slíbil sem Sáře skvělou společnost. Svačinku. Slávu. Své srdce. Svůdná Sára sveřepě sleduje Simonovo slabé syčení. Stále slídí slepého samce slepýše se slovy samé slasti. Snad se sblížím se skvělejší sexy super samicí. Sylvou, Simonou, slezinou… sssss sem se splet.  

Jak už jsem řekla, je to speciální had, stejně jako všechny další ponožkové loutky. Maňásci na ruku, které si můžete vyrobit sami doma. A stačí k tomu jen pár věcí a i z obnošené ponožky se může stát kamarád. Knížka nabízí 25 různých modelů s detailními návody, jak postupovat. Děti budou nadšené a maňásci postupně obsadí řadu míst na policích v pokojíčku.

Dejte jim vlastní jména a příběhy. Užijte si báječné chvilky s rodinou.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy