Hobby,  Knihy,  Kreativní koníček,  Šikulky

Bambuláčci, zvířátka pro radost. Ukázka jedné šablony zdarma!

Share

Joëlová Sylvie, Bambuláčci, zvířátka pro radost

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Bambuláčci vás vezmou u srdce. Knížka Sylvie Joëlové má sic je pár stran, ale nabízí 20 úžasných modelů pro domácí šikulky. Z různě barevné vlny si vyrobíte podél šablon střapaté a chlupaté bambulky, aby výsledná hračka byla měkkoučká a roztomilá. Princip je jednoduchý a je detailně popsaný v publikaci i s fotografiemi. Vlna se omotává kolem šablony, zajistí tenkým drátkem a ve výsledku rozstřihne. Jednotlivé díly se k sobě spojí, připevní se očička a další drobné dílky a už máte na světě barevné štěně, kotě, ježka, včelu, králíka, sovu, delfína, krokodýla a mnoho dalších zvířátek.

Níže jsou uvedené šablony k černé kočce. Doporučuji si pořídit celou knížku, abyste mohli projít důležitými úvodními instrukcemi a neopomněli pak při vytváření konkrétních zvířátek na nějakou technologickou drobnost. Knížku vydalo nakladatelství Metafora.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy