Helena Herynková,  Hobby,  Knihy,  Kreativní koníček,  Kultura,  Pro rodiče,  rodina,  Ženy

Knížka plná maňásků

Myška, muška, veška, šváb… ne, havěť jako ze známé písničky v nové knize Pleteme pejsky, kočičky a myšky rozhodně nenajdete. Naopak se naučíte plést krásná a roztomilá stvoření.

large

Celých 36 veselých hraček skrývá knížka Pleteme pejsky, kočičky a myšky německé grafičky, pletařky a autorky románů Steffi Hochfellnerové. Podle přehledných, detailních návodů a barevných ilustračních fotografií upletete celou zoologickou zahradu, bezpočet psů, koček, domácí zvířátka, roboty a jiné příšerky, a v neposlední řadě také veselé postavičky. Mimo návodů najdete v knížce také celou řadu triků, nápadů a technik, díky nimž se při pletení neztratí ani úplní začátečníci.

Autorka plete zvířátka pestrobarevná a veselá, aby dokázala, že pletařky mohou díky její knížce nejen zaplavit byt a své blízké hračkami, ale také účelně zužitkovat veškeré zbytky vlny. Většina vyrobených živočichů knihy Pleteme pejsky, kočičky a myšky se rovněž může stát skvělým dárkem. Nejsou to totiž jen obyčejné hračky, ale maňásci, které lze navléknout na ruku. Těšte se již od prvního nahozeného oka, až vám děti zahrají se zvířátky divadlo.

IMG_20151207_074832

Nahodit, splést, naplést, ujmout, shodit. Pár úkonů, klubko vlny a pod rukama vám rázem vyrostou hotové zázraky…

ZDE můžete nahlédnout do obsahu knihy díky ukázce.

Pleteme pejsky, kočičky a myšky, Steffi Hochfellnerová
vydalo nakladatelství Ikar, v roce 2015
www.bux.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy