Knihy,  lifestyle,  Pro rodiče,  Tiskové zprávy

Zatočte s trémou!

Chcete, aby vám protivná tréma nebránila ve vystoupení před lidmi? Pak je tato kniha právě pro vás. Je určena všem, které v životě provází tréma a kteří se jí ne a ne zbavit. Známý kouč a trenér Jiří Daníček přináší nový pohled na vystupování před lidmi. Naučí vás pracovat s vašimi silnými stránkami a cítit se sebejistěji.

Zkroťte trému

Neexistuje žádný zaručený recept, jak se zbavit trémy natrvalo. Jestliže se tedy domníváte, že novinka Jiřího Daníčka s názvem Zkroťte trému je nějakou jednorázovou „kuchařkou na trému“ a stačí si jen vybrat ten správný recept typu „vraž tam jedno vejce a pořádně zamíchej“, obáváme se, že tato kniha není pro vás.

Autor neslibuje, že tréma po přečtení knihy sama odejde a už se nikdy nevrátí. A jak sám říká, tohle ani neumí zařídit. Ale ani vám nebude říkat, co máte dělat, protože obecně platné zaručené recepty zkrátka nefungují. Ve své publikaci nabízí něco zcela jiného. Něco, co se mu osvědčilo při práci s lidmi, kteří za ním přicházejí ze stejného důvodu, touží po větší sebejistotě. Bude čtenáře provázet jejich myšlenkami tak, aby si je utřídili a našli v nich vlastní fungující řešení. Naučí je spolehlivě pracovat s jejich silnými stránkami a cítit sebejistotu.

Kniha Zkroťte trému vychází v nakladatelství Grada, v edici Psychologie pro každého.
www.grada.cz

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy