Glosy,  Kultura,  Pro rodiče,  rodina,  Tiskové zprávy

Čmuchám, čmuchám prázdniny…

Share

Prázdniny se kvapem blíží, tak už jenom donést domů to vysvědčení. Když bude dobré, zaslouží si školáci odměnu, třeba od nakladatelství OneHotBook. A dokonce, i když to nebude zrovna ono, může být dárek motivací do příště. Věděli jste, že děti, které poslouchají audioknihy, se lépe učí a dávají ve škole větší pozor? Jsou totiž zvyklé soustředěně vnímat informace ušima!

cmucham_cmucham

Audioknihu Bertík a Čmuchadlo podle chytré a zábavné knížky spisovatelky Petry Soukupové vypráví Matouš Ruml, jemuž přizvukuje Veronika Kubařová v roli tajemného zvířátka. Příběh devítiletého Bertíka, jehož před zkaženými prázdninami zachrání podivuhodný tvoreček zvaný čmuchadlo, pobaví nejen děti, ale i rodiče. Společný poslech audioknihy Bertík a čmuchadlo vám tak zpříjemní dlouhou cestu na prázdniny nebo třeba deštivý letní večer.

Veronika Kubařová a Matouš Ruml
Veronika Kubařová a Matouš Ruml

Od 25. do 30. června ji můžete v e-shopu Audiolibrix získat se speciální slevou 30 %. A kdo ukáže v knihkupectví Neoluxor vysvědčení se samými jedničkami (nebo jej pošle vyfocené na e-mail office@audiolibrix.com), získá dokonce slevu 40 %.

Poslech prázdninové pohádky tak může být odměnou za krásné vysvědčení, zábavnou přípravou na další školní rok, ale hlavně chvílemi, které strávíte pohromadě a budete na ně rádi vzpomínat.

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy