Divadlo,  Glosy,  Kultura,  Tipy na výlet,  Tiskové zprávy

Zajistěte si své sedadlo již dnes!

Národní divadlo Brno zahájilo již s končící sezónou předprodej sezóny nové. Své sedadlo si můžete zajistit z pohodlí domova, divadlo nabízí ONLINE nákup a rezervaci předplatného na sezonu 2015/2016.

Již nyní si mohou diváci z pohodlí svých domovů nebo kanceláří ONLINE koupit či rezervovat divadelní abonmá. Předplatné bude v prodeji do 30. 9. 2015. Ti diváci, kteří mají zájem o konkrétní místa, by tak měli učinit do konce června, protože od začátku července začne NdB prodávat jednotlivá představení prostřednictvím samostatných vstupenek.

V předplatném nabízí Národní divadlo Brno téměř 50 inscenací činohry, opery a baletu. Stálí i noví divadelní příznivci si mohou vybrat z 27 abonentních řad! Nabídka je opravdu pestrá a uspokojí všechny, kteří si chtějí vychutnat několik večerů v roce přesně podle svých představ. Jednotlivé abonentní skupiny představují celky sestavené buď podle žánru, nebo podle zaměření či charakteru.

K výhodám předplatného patří stálé místo v hledišti, až pětapadesáti procentní slevy na vstupném, padesáti procentní sleva na všechny divadelní programy a výrazná úspora času při nákupu vstupenek. A navíc: na vybrané představení VSTUPENKA ZA HUBIČKU!

Předplatné NdB na příští sezonu nabízí jak stávající, tak i nová abonmá, speciálně sestavená pro studenty, pedagogy či rodiny s malými dětmi. Jako bonus pro všechny průvodce nebo pedagogy doprovázející velké skupiny abonentů připravilo NdB od letošního roku abonentku za pouhou 1 Kč jako poděkování za jejich úžasnou práci!

Podrobný MANUÁL, jak si objednat předplatné, vybrat místo, uplatnit cenové zvýhodnění, zvolit kombinaci způsobu doručení a úhrady najdete také na stránkách NdB pod heslem PŘEDPLATNÉ.

Nakupujte lístky z pohodlí domova, ať pak můžete v klidu vyrazit do hlediště.

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy