Helena Herynková,  Knihy,  Kultura,  lifestyle,  Ženy

Chystáme svatbu stylově a s přehledem

Share

Zasnoubili jste se, ale z vaší původně plánované malé romantické svatby se pomalu stává veliká katastrofa? Nezoufejte a naplánujte svůj slavný den za pomoci Svatebního plánovače z vydavatelství Presco Group.

planovac1

Co všechno musím zařídit, abychom se mohli vzít? Jaké budu mít šaty? Co budeme jíst? A kolik to všechno bude stát? Tyto a mnohé jiné otázky jistě víří hlavou každé nevěsty, jakmile opadne radost z krásného zásnubního prstýnku. Aby se jí hlava dočista nezatočila, pomůže jí Svatební plánovač.

IMG_20150530_080800

Stylové desky na kroužkové vazbě s křehkými ilustracemi se, spolu se svatebními fotografiemi, mohou stát nejen pomocníkem, ale rovněž milou vzpomínkou na svatební přípravy. Imaginární nevěsta Klára vás krok za krokem provede všemi úskalími chystané svatby. Svatební plánovač je přehledně rozdělen na jednotlivé oddíly, jdoucí po sobě v logickém sledu. V každém oddílu nevěsta Klára představí základní pojmy, k tomu přidá osobní zážitky. V barevné části jsou uvedeny praktické rady a tipy, nač by neměl žádný svatební koordinátor zapomenout.

IMG_20150530_080955

Každý krok svatebních příprav je uveden pevnou kapsičkou, která může sloužit například na uchování listin, vzorků či fotografií z příprav. A díky průvodkyni Kláře se Svatební plánovač stane v měsících před vaší svatbou nejlepším přítelem a neocenitelným “tahákem” na každém stupni příprav.

IMG_20150530_081025

IMG_20150530_081037

Milé nevěsty, jestliže jste svou svatbu, a tím i Svatební plánovač, svěřily kamarádce či kamarádovi svědkovi, požádejte, ať vám při přípravách a plnění jednotlivých kroků vpisuje do plánovače rovněž osobní poznámky, postřehy či drobné vzkazy. Plánovač se tak stane artefaktem, jakýmsi němým svědkem zrodu vaší svatby.

Vydavatelství Presco Group jistě svým Svatebním plánovačem udělalo radost nejedné nevěstě i jejímu svatebnímu koordinátorovi. Samozřejmě nesmíme zapomínat ani na ženichy, neboť klidná a spokojená nevěsta je zárukou povedené svatby. A odteď mohou všechny nevěsty plánovat svatbu v klidu, s rozvahou, a přesto přesně podle svého přání.

SVATEBNÍ PLÁNOVAČ
vydalo vydavatelství Presco Group
www.pg.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy