Glosy,  Pro rodiče,  rodina

Čtení mezi lasery pro malé i velké

Share

Už druhé Čtení mezi lasery chystá JaS nakladatelství ve spolupráci s Centrem zdraví a laserové estetiky na pražských Vinohradech na poslední čtvrtek v měsíci. Tentokrát se bude číst z novinky pro malé čtenáře, Pohádkového vajíčka.

jana pozv salon.indd

Poprvé se přátelé literatury sešli na Vinohradské 53 v březnu, kdy se jim představila Iveta Svobodová a četlo se z jejího zábavného krimi románu Stíny minulosti. Autorka odpověděla zástupkyni nakladatelství Janě Semelkové na všechny všetečné otázky a debatu následně osvěžila čtením z knihy Adéla Kačerová-Kubačáková.

DSC_0969

Již příští čtvrtek, tedy 30. dubna 2015, se o čtvrt na šest opět otevřou brány Centra zdraví a laserové estetiky všem knihomilům a knihomolkám. S Janou Semelkovou si o pohádkách bude povídat Tomáš Kříkava. Bude se nejen povídat, ale proběhnou i křtiny. Majitelka Centra, dr. Drahomíra Vídenská, se stane kmotrou a vyšle do světa novou pohádkovou knížku Pohádkové vajíčko, kterou vydává JaS nakladatelství.

DSC_0988

DSC_0974

Zájemci se po skončení literárního pořadu mohou projít Centrem a podívat se, jaké šikovné přístroje tu mají. Protože v Centru se léčí i krášlí a jde jim to velmi dobře.

ČTENÍ MEZI LASERY
30. dubna 2015
začátek v 17:15
www.jasknihy.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy