Knihy

Čtení pro holky: Winx club – Layla má rande.

Winx 2. Layla má rande. Nakladatelství CooBoo ve společnosti Albatrosmedia, a. s. 2012.

V celé magické dimenzi žije jen pár kouzelných želv. V Temném lese byla nejstarší a právě ta byla ukradena. Z jejího krunýře lze získat kouzelný prach – zlatý prášek snů. Když si jím před spaním posypete víčka, zdají se vám nádherné sny. Jenže v nepovolaných rukou může sloužit k ovládání cizích snů. A to je velmi nebezpečné.

Kdo však ukradl kouzelnou želvu? Podle svědectví byly vidět tři zahalené postavy. Podezření hned padne na zlovolné Trix. Víly Winx se rozhodnou, že želvu zachrání. Sic tato mise připadla na nejméně vhodný den. Layla má narozeniny a navíc se těšila, že po dlouhé době uvidí Nabua. Všechno se to však vyvíjí absolutně proti Víle vln. Nabu se z rande vymluví. Pak do toho ty příšerné Trix!

Ale je skutečně vše tak, jak to vypadá? Zaslouží si Nabu Laylu? Ukradly kouzelnou želvu Trix? Nebo mají před sebou víly Winx nového nepřítele? Dočká se Víla vln romantického rande a oslavy narozenin?

Jednoduché čtení pro mladší žačky, které jsou fanynkami populárního kresleného seriálu o kouzelných vílách z klubu Winx. Brožovaná knížka je plná obrázků známých postaviček Layly, Stelly, Tecny, Musy a Bloom. Poctivé fanynky a malé čtenářky mohou mít knížku přečtenou za jeden až dva večery.

Mohlo by vás zajímat:

Po čem šílí dnešní holky? Jsou to Winx. Z této řady nyní vychází Ples pro Bloom. Můžete potěšit i vaši „vílu“.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy