Hobby,  Knihy

Nápady pro volný čas – pohádkoví mazlíčci z plstěné vlny.

Tak tohle vás opravdu nadchne!

V nakladatelství Metafora vyšly v řadě tvůrčích nápadů pro volný čas dvě nové publikace: jedna poradí krok za krokem a představí následně 40 různých modelů „Pohádkových mazlíčků“ z plstěné vlny, a druhá představuje 46 modelů – pochopitelně se stejně pečlivým návodem – Zvířátek z korálků.

Kdokoliv sám rád něco tvoří, chce zkusit něco nového nebo zapojit děti do tvořivé činnosti, jen do toho!

Pohádkoví mazlíčci

Hned na začátku se dozvíte, jak správně postupovat v plstění vlny. V jednom z předchozích příspěvků jsme popisovali možnosti plstění vlny za sucha či za mokra, v publikaci Pohádkových mazlíčků však naleznete popis za sucha s detailními obrázky, co je potřeba v každém kroku udělat. A nemusíte se bát – je to opravdu jednoduché. Stačí čtyři popisné obrázky a vše je jasné a srozumitelné.

V základních krocích je dále popsáno s fotografickou přílohou plstění jednotlivých drobných částí, vpichování a finální dohotovování výrobku.

.

A už vám nic nebrání vytvářet nádherná jemňounká vzorovaná zvířátka. Až projdete všemi publikovanými projekty, můžete se inspirovat i vlastními nápady: vždyť fantazii se meze nekladou a výsledek je úžasný.

Chcete vidět Zvířátka z korálků? Postupujte zde!


Takový drobečkové si zaslouží pozornost a přitom vyjma volného času budete potřebovat jen barevnou vlnu, filcovací jehly, dřevěný držák, nůžky a nějakou podložku, abyste si nepropíchali stůl.

Chcete-li se pochlubit vlastními kousky – a nejen z plstěné vlny – můžete publikovat své obrázky na naší zdi na Facebooku zde. Jste opravdu šikovní? Máte už celou kolekci různých výrobků? Chcete říci a zveřejnit více? Napište nám – admin@superrodina.cz. Těšíme se na fotografie, komentáře a e-maily.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy