Kultura

Lady Gaga vzdala hold svému dědečkovi v americké TV show


Páteční večer 25. listopadu věnujeme článkům o zpěvačce Lady Gaga.

Lady Gaga složila hold svému zesnulému dědečkovi písní The Edge of Glory v americkém televizním speciálu. Jsou to již dva roky, co její milovaný dědeček zemřel a Lady Gaga nechala významnou část celé show ke dni Díkuvzdání vést v duchu vzpomínek na své prarodiče.

V pořadu, který byl vysílán ve čtvrtek 24. listopadu, řekla: „Toto je již druhé Díkůvzdání, které jsem strávila bez mého dědy a napsala jsem o něm tuto píseň.“ A dodala: “Taky, babičko, pokud se doma díváš, je i pro tebe.”

Svým fanouškům vyprávěla o svých vzpomínkách na dědu s babičkou.

„Jedna z mých oblíbených historek s dědou a babičkou v čase Díkuvzdání … je, že oni dělali takové malé koláčky, tak zvané pizelles. A jestli jste Italové, budete vědět, co to je. Oni jsou opravdu jako rovné vafle. Je to prostě tenké a křupavé. Můj děda chtěl pokaždé dělat ty pizelles …“

V televizní show také předvedla Lady Gaga děti z umělecké školy, „školu vaření“ se svým oblíbeným kuchařem Artem Smithem a duet s Tony Bennettem v písni The Lady is a Tramp.

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy