Kultura,  Tiskové zprávy

Záznam Galavečera smíchu o Velikonocích v České televizi. Podívejte se na fotografie.

Ve Východočeském divadle Pardubice byly 4. března rozdány ceny XIII. ročníku GRAND Festivalu smíchu. Slavnostní Galavečer smíchu již podeváté snímala Česká televize.

Záznam Galavečera v režii Jana Brichcína můžete sledovat na programu ČT2 v pondělí 1. dubna od 10.45 hodin a v repríze pak v sobotu 6. dubna po půlnoci.

V komponovaném zábavném pořadu, který vtipně uváděli Petra Janečková a Aleš Cibulka, uvidíte nahrané ukázky oceněných komedií, krátkou scénkou z vítězné Figarovy svatby Klicperova divadla Hradec Králové vás pobaví nejlepší herec festivalu Jiří Zapletal a Pavlína Štorková, hity 60. let za doprovodu kapely Uši Music Band zazpívají Petra Janečková, Martina Sikorová a Petra Tenorová, rozesměje vás i skeč herce Národního divadla moravskoslezského z Ostravy Vladimíra Poláka a v neposlední řadě se těšte na Lubomíra Lipského.

Pokud chcete zavzpomínat na týden smíchu a legrace, zapněte si v pondělí dopoledne televizi a bavte se…

TZ VČD Pardubice, foto: Michal Klíma

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy