Knihy

Perfektní knížka her a nápadů pro malé princezny.

Andrea Pinningtonová, Pro princezny. Kniha her a nápadů. Nakladatelství COOBOO ve společnosti Albatrosmedia, a. s. 2012

Naprosto úchvatná knížka pro všechny malé princezny. Uvnitř nalezne šablony, podle kterých může malá slečna kreslit samostatně na jakýkoliv papír, samolepky, které lze použít jednak do knížky, nebo kamkoliv si zamane. Máte doma také postel oblepenou různými samolepkami? Dnes je to velká móda a určitě ne jen pro princezny. Takže možná přibydou další.

V Knize her a nápadů každá holčička objeví příběhy a obrázky, hádanky a testy a vytvoří si vlastní výrobky. Například královskou čelenku.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Nalezne zde společenskou hru pro princezny, k níž stačí přidat jen kostku a figurky. Návrhy šatů lze provést podle přiložených šablon s rozličnou texturou, postačí jen dobře vystřihnout a pečlivě nalepit, kam patří. Vymalovat tělo, vlasy a korunku a princezna je připravena na bál. A obrázky není třeba jen dobarvit, v některých případech se hledají také rozdíly. Princezna se houpe na houpačce, ale něco tu je špatně. Řešení kvízů se nachází na konci knížky.

Každá princezna by měla mít svou korunku. Šablona je k dispozici.

Je potřeba projít kouzelným a poté ještě hradním labyrintem – to, když princezna má třeba hlad a hledá cestu ze svého pokoje do královské kuchyně; najít, co na obrázku nepatří, navrhnout pro princeznu úchvatný palác a nalézt správnou nožku do střevíčku – ani při hledání Popelky to nebylo jednoduché. Vystřihnout si skládačku pro předpovídání budoucnosti, zjistit, kdo je princeznin mazlíček, naučit se královské pohyby, nechat se zvelebit v salónu krásy, zkusit si nakreslit královského jednorožce podle šablony v mřížce, vystřihnout si a zahrát královské domino a mnoho dalšího.

A takto vypadá finální královská čelenka.

Nápaditá knížka přiláká každou malou slečnu a stěží ji od ní odtrhnete. Bude stříhat, lepit, malovat, dělat si spolu s kamarádkou test, jestli je skutečná princezna, využijí šablony a hlavně budou hodně vymalovávat. S tužkou, nůžkami a lepidlem toho zažijí hodně. Proto doporučuji spolu s knížkou pořádně ořezat pastelky. Bude jich hodně potřeba!

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy