Glosy,  Helena Herynková,  Pro rodiče,  rodina,  Tiskové zprávy

Zpátky do školy zvesela a stylově

Share

Dítě školou povinné, dovede to, co my ne… A chcete-li udělat svým školákům radost, vypusťte je do nového školního roku s krásnými školními potřebami a batohy. Presco Group nabízí celou novou kolekci ve znamení komiksových i dalších filmových hrdinů, která potěší především milovníky legendárních postav Batmana a Supermana. Děti tak budou moci vyrazit do školy jako malí superhrdinové.

110

Nejdůležitější školní pomůckou je samozřejmě batoh či školní taška. Nabídka školních batohů pro nadcházející sezónu je široká, Presco Group letos navíc přichází s novou kolekcí ve stylu superhrdinů a dalších známých filmových postav. Superkluci a superholky si mohou vybrat batohy se Supermanem, Batmanem či motivem Supergirl. Novinkou je také pončo do deště, které je součástí batohu. Ti, co nebaží po superhrdinech, možná zatouží po kolekci veselých a rozverných batohů Madpax. Do těch se zamilují nejen děti, ale i rodiče.

Kachničkový Madpax batoh
Kachničkový Madpax batoh

Nemají-li vaše ratolesti v lásce superhrdiny ani bláznivé Madpaxy, možná s chutí podlehnou Ovečce Shaun, Ledovému království, myšáku Mickeymu či jiným legráckám z dílny Walta Disneyho. Právě s těmito a jinými motivy nabízejí v Presco Group malým i větším celou škálu školních pomůcek. Najdete mezi nimi sáčky na cvičky, školní penály pro menší děti, stále oblíbenější etue pro větší děti i středoškoláky, desky na sešity a široký výběr sešitů či poznámkových bloků.

44

Důležitou a nepostradatelnou vychytávkou každého školáka jsou školní diáře, které si i přes velkou oblibu nejrůznějších elektronických zařízení stále drží své pevné místo v batohu. Školní diář v praktických pevných deskách si oblíbí holky i kluci všech věkových kategorií, obsahuje kalendárium od září 2016 do prosince 2017, dostatek místa na vlastní poznámky, spoustu užitečných taháků z matematiky, češtiny a angličtiny nebo rozvrhy hodin. Samozřejmě nesmí chybět ani seznam prázdnin.

197

Toužíte po tom, aby děti vyrazily do školy s radostí, zvesela a správnou nohou? Barevné, vtipné a zábavné školní pomůcky jim cestu rozhodně zpříjemní. A domů se vám vrátí jako ti praví superhrdinové s hlavou plnou vědomostí a dobrých nápadů…

Nejnovější příspěvky na webu:
[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′

srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy