Glosy,  Hobby,  Kultura,  Tipy na výlet,  Tiskové zprávy

Festival pro tělo i ducha

Share

Ve dnech 17. – 19. dubna proběhne na Výstavišti v pražských Holešovicích 11. ročník festivalu Evolution. Akce zahrnuje již tradičně pětici veletrhů: Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Inspirace a Alternativa.

Festival se těší vysoké oblibě.
Festival se těší vysoké oblibě.

Bohatý program nabídne i v letošním ročníku velice oblíbeného svátku zdravého těla i ducha bezpočet akcí vedených předními domácími i zahraničními odborníky, od přednášek a seminářů přes poradny a konzultace až po praktické ukázky a workshopy.

O své bohaté osobní zkušenosti i tipy, jak žít aktivně a naplno, se v dubnu s návštěvníky festivalu Evolution podělí i známé osobnosti showbusinessu. Již tradičním hostem festivalu je herečka, moderátorka a zakladatelka Léčivého divadla Gabriela Filippi. Chybět tedy rozhodně nebude ani letos. Vedle ní se na hlavním pódiu představí například populární moderátor Dalibor Gondík, kontroverzní skladatel a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer či všestranný umělec Vladimír 518.

Gabriela Filippi
Gabriela Filippi

Po loňském úspěchu se do Prahy vrací rovněž uznávaný sexuolog, tantrický kouč a expert na partnerské vztahy Andrew Barnes, který pro návštěvníky uspořádá bezplatný workshop na téma psychologie vztahů a sexuality.

Andrew Barnes
Andrew Barnes

Festival Evolution je třídenní setkání všech, kteří touží zdravě, příjemně a pohodově žít a rádi se o své poznatky podělí s ostatními.

FESTIVAL EVOLUTION
17. – 19. dubna 2015, Výstaviště Praha Holešovice
Více informací na www.festivalevolution.cz.

 

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy