Divadlo,  Helena Herynková,  Knihy,  Kultura

Nechte se zhypnotizovat Larsem Keplerem

Share

Sadistické vraždy, záhadná zmizení i další zločiny, a především skvěle vykreslené postavy jsou základními hracími kameny detektivek švédského autora Larse Keplera. Díky vydavatelství OneHotBook se můžete do napínavého vyprávění nejen začíst, ale nyní také zaposlouchat.

Kepler_hypnotizer_titul_web2

Lars Kepler vlastně není autor, jedná se totiž o pseudonym spisovatelského manželského tandemu. Hlavním hrdinou detektivní série je švédský vyšetřovatel s finskými kořeny Joona Linna, jenž se do každého případu zakousne jako hladový buldok a nepustí, dokud nerozplete všechny nitky a nedopadne prohnané zločince.

Thrillery Hypnotizér, Svědkyně ohně, Paganiniho smlouva a Písečný muž se dočkaly ve vydavatelství OneHotBook své audiopodoby. Vždy se jedná o zdánlivě jasný a předem vyřešený případ, vše se ale postupně víc a víc zamotává, až posluchač vůbec netuší, kdo je zahradník, totiž, vlastně vrah. Ale jakmile se do vyšetřování vloží Joona Linna, pachatelé se musejí okamžitě začít bát odhalení.

Svedkyne ohne obalka

Paganiniho_smlouva_titulka_OneHotBook

Ať již jste milovníkem severské detektivky či nikoliv, myslím, že napínavé a mnohovrstevné thrillery Larse Keplera vás zaujmou, pobaví a zpříjemní hned několik večerů. A možná, že si strachem a napětím okoušete nějaký ten nehet, podobně jako autorka článku.

Kepler_pisecny_muz_audio_OneHotBook

Vypravěčem a představitelem všech postav se na audioknihách stal herec Pavel Rimský. Svého úkolu se zhostil skvěle a už tak napínavé příběhy ještě pozvedl na vyšší úroveň. Jeho sametový hlas, a přesto velmi naléhavý projev, dělá z Keplerových knih nervy drásající kousky, od nichž se nebudete chtít odtrhnout, dokud se případ nevyřeší.

Pavel Rimský
Pavel Rimský

Celkový výborný dojem z audioknih a báječného přednesu doplňují hudební motivy, vybrané vždy přímo na míru toho kterého příběhu. Sice jsou občas o něco hlasitější než zbytek četby, ale posluchač tak alespoň s jistotou pozná všechny předěly a kapitoly.

ZDE si můžete poslechnout ukázky z audioknih
Svědkyně ohně a Paganiniho smlouva.

Ať už se svěříte do péče Hypnotizéra, objevíte Písečného muže, podepíšete Paganiniho smlouvu či vyrazíte s Pavlem Rimským hledat Svědkyni ohně, rozhodně neprohloupíte. Užijte si krásné a napínavé léto s Larsem Keplerem.

A všichni příznivci se mohou těšit i na další díl série, novinka Stalker se v současné době právě chystá k vydání.

Vydává OneHotBook, www.onehotbook.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy