Helena Herynková,  Knihy,  Kultura

Podepsali vražednou smlouvu

Utopená mladá žena, nalezena naprosto suchá na luxusní jachtě. Její sestra a společník zmizeli beze stopy. Uprostřed prázdné místnosti luxusního bytu visí z lustrháku vysoce postavený muž. Dvě zdánlivě nesouvisející vraždy odstartují příběh švédské detektivky Paganiniho smlouva. Novinka z pera autorské dvojice píšící pod jménem Lars Kepler nyní vychází v podobě audioknihy.

Paganiniho_smlouva_3D_OneHotBook

Vyšetřování obou záhadných úmrtí se ujímá ostřílený kriminální komisař Joona Linna. Velmi záhy zjišťuje, že oba mrtví jsou součástí obrovského a velmi rozvětveného zločinu. Joona Linna se zaplétá do osidel obchodu se zbraněmi a střelivem, do smrtícího obchodu posvěceného státem.

Paganiniho smlouva je skvostný thriller plný hrůzných zločinů a nočních můr. Budete přimrazeni koncentrací zla, které eskaluje ke zdrcujícímu závěru. Mnohovrstevný příběh, zalidněný řadou skvěle vykreslených postav, vás donutí bez dechu očekávat další děj.

Audiopodobou, která vyšla v nakladatelství OneHotBook, získala Paganiniho smlouva ještě další rozměr. Interpret audioknihy Pavel Rimský je dokonalým Joonou Linnou a velmi umně se zabydlel i v dalších postavách. Paganiniho smlouva se tak díky Pavlu Rimskému stala audioknihou, kterou nedokážete odložit. Budete jen toužit po rozuzlení zamotaného vyšetřování. A vězte, že do rozvázání posledního uzlíku nebudete tušit, jak příběh dopadne.

Pavel Rimský
Pavel Rimský

Jak je u OneHotBook zvykem, audiokniha je doplněna přiléhavou hudbou. Pro detektivku Larse Keplera vybrali krásnou směs vážné hudby, většinou z dílny samotného génia rychlých houslí.

Hrůzných zločinů přibývá a Joonu Linnu stíhají děsivé noční můry plné zrůdných vrahů. Zatajte dech a vydejte se s ním po stopách zákeřných obchodníků se zbraněmi.

PAGANINIHO SMLOUVA, Lars Kepler
vydalo nakladatelství OneHotBook, v roce 2015
www.onehotbook.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy