Detektivky,  Helena Herynková,  Knihy,  Kultura

Všem amatérským detektivům

Sherlock Holmes, Herkule Poirot, Tin Tin ani major Kalač vám na pomoc nepřijdou, v téhle knížce jste detektivem vy! Šedesát zapeklitých připadů a ve všech je Pachatel neznámý.

9788024255019

Britský autor Tim Dedopulos připravil pro milovníky kvalitních detektivních zápletek a pátrání knížku plnou kriminálních mikropříběhů, které čtenářům zapotí malé šedé mozkové buňky.

Zákeřní vrahové, zlodějíčci i jiní padouši se v případech skryli za nevinné svědky i podezřelé, a jen čtenáři se špetkou detektivního citu a bystrou myslí je mohou odhalit. Za pomocníky jim slouží vyšetřující inspektor, zvídavá stará dáma a novinář, který s oblibou všude strká svůj všetečný nos. Na konci každého příběhu čeká také indicie, s jejíž pomocí lze zločin spolehlivě rozklíčovat.

1

Kniha Pachatel neznámý je rozdělena na dvě úrovně obtížnosti a na závěr doplněna kompletním vyřešením. Jednotlivé krimi jednohubky provázejí veselé ilustrace.

Slavní literární detektivové z vás asi jen tak nebudou, ale s knížkou Pachatel neznámý, vydanou nakladatelstvím Universum, užijete zaručeně spoustu legrace a možná objevíte i nečekané vlohy.

21

Nejnovější příspěvky na webu:
[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′

srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy