Glosy,  PR,  rodina,  Tiskové zprávy

Čtení pro pohodu a klid

Naše rodina, týdeník vycházející již neuvěřitelných 47 let, nabízí svým čtenářům každý týden třicet stran zajímavého, zábavného a především pohodového čtení. Nyní rozšiřují řady svých čtenářů a přicházejí s mimořádnou slevou pro nové předplatitele.

nase-rodina

Čtete-li rádi přátelské, pozitivní články prosté mrtvol či politických machinací, může se týdeník Naše rodina stát vaším nejoblíbenějším časopisem. Navíc, nenajdete v něm bezobsažné reklamní strany jako v různých lesklých magazínech. Pořídíte-li tedy Naši rodinu třeba babičce a dědovi, nebudou se rozčilovat, že půlka časopisu je jen reklama.

Týden co týden přinášejí na svých stránkách rozhovor se zajímavými osobnostmi z oblasti kultury, vědy, zdravotnictví a dalších oborů (včetně řemesel), cestopis z blízkých i dalekých krajů, tipy na výlet po naší vlasti i příhraničí, svět víry, tipy na dobré knihy, audioknihy a divadelní představení. Mimo kultury informují také o novinkách z oblasti zdraví a kosmetiky. Hospodyňky jistě potěší módní okénko a výborné recepty pro inspiraci v kuchyni.

Nedílnou součástí týdeníku je čtení na pokračování ze zajímavých či oblíbených knížek a Klub receptáře se zajímavými podněty pro kutily a zahrádkáře. Samozřejmostí jsou soutěže o pěkné ceny.

Mimo autorských článků rádi otiskují také příspěvky čtenářů a dělí se tak se svými čtenáři i o dění právě v té vaší rodině, obci či společenství.

V redakci časopisu rozhodně neusínají na vavřínech, stále vymýšlejí nové rubriky a také zajímavé nabídky pro nové čtenáře. Kupříkladu nyní si můžete jejich předplatné pořídit se slevou, v ceně dostanete hned 5 čísel zdarma. Více jako měsíc dobrého čtení tedy získáte od redakce jako pozornost.

Blíží se svátek matek, předplatné můžete tedy pořídit třeba jako krásný a nápaditý dárek.

Více informací na stránkách časopisu.

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy