Glosy

Video: Malý terorista na kolečkovém křesle?

Share

Tuhle otázku si musíte položit, jestliže spatříte video, kdy agent TSA kontroluje malého chlapce, sedícího na vozíku pro invalidy. Video způsobilo značné rozpaky a pobouření. Lidé se ptají: je tohle skutečně nutné a nezbytné? 

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 

Na jednu stranu lidsky vidíme vystrašeného chlapce a jako rodičům a dobře smýšlejícím lidem je nám to hodně žinantní. Na druhou stranu však teroristé neznají hranice a je jim jedno, zdali obětují jeden nezralý lidský život ve prospěch svých pseudoheroických cílů, které pro vraždy dalších (čím více) nevinných je přivede do nebe po boku černookých panen.

Také tu jsou bezpečnostní předpisy, které musí zaměstnanci na letištích vykonávat bez rozdílu, neboť by se jinak mohli dostat do problémů.

Proč jsme se dostali až tak „daleko“?

Před dvěma lety se rodiče se svými třemi dětmi  vydali na výlet do Disneylandu. Otec Matt Dubiel nafilmoval podivnou prohlídku, ale poté přiznal, že mu bylo hodně smutno a trapně a litoval, že ho nenapadlo udělat něco víc. Jediné, co dokázal, zveřejnil, co se děje na amerických letištích.

Oficiální prohlášení TSA bylo, že po přezkoumání videa, které způsobilo značné pobouření, se jedná o dva roky starý snímek a od té doby nastaly změny v bezpečnostních postupech pro cestují, kterým je dvanáct a méně let. Vedení letiště se snažilo maximálně eliminovat podobné„šacování“ dětí.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy