lifestyle,  Ženy

Modelka Lizzie Miller zvedla sebevědomí sobě i jiným ženám

Lizie Miller
Lizie Miller, foto: youtube

Lizzie Miller je dvaadvacetiletá modelka, která se před časem objevila na stránkách prestižního časopisu Glamour a stala se tak hvězdou modelingu. Čtenáři se tehdy ale zřejmě podivili, když na straně 194 našli fotografie modelky, která se vymyká současným módním trendům. I když Lizzie přímo nespadá do kategorie ‚plus-size‘ modelek, z jejích fotek se čtenářům magazínu možná trochu zatočila hlava.

Magazín Glamour už před téměř dvěma lety vsadil na to, že ženy jsou už otrávené ze štíhlých modelek, které (nejen na jeho stránkách) mají veškerý prostor. Zareagoval na neutichající diskuzi o ženské kráse, a v jednom ze svých vydání otiskl fotky modelky, která se více podobá skutečným ženám než průsvitným modelkám. Byla jí právě Lizzie Miller.

Modelka vzpomíná, že když stanula před objektivem fotoaparátu, byla v rozpacích. Výsledek se jí taky moc nelíbil. „Říkala jsem si: ‚Dobře, nejsou to nejlepší fotky, ale taky to není nic tak důležitého. A stejně to nikdo neuvidí.‘ Památná slova,“ vzpomíná se smíchem Lizzie.

Její fotky nakonec otištěny byly a i když je redakce „pohřbila“ na konci časopisu, čtenáři si jich dobře všimli. Začaly chodit stovky pozitivních ohlasů. Lizzie samotná k tomu podotkla: „Když jsem to četla, měla jsem slzy v očích.“ A není se co divit, když její sebevědomí bylo tak nízké. „Byla jsem holka, co listuje v časopisu a hledá někoho, kdo vypadá trochu podobně. Když jsem nenacházela, začala jsem si myslet, že je se mnou něco špatně.“

Takovéto vnitřní trauma ale neměla jen Lizzie. Jedna dívka jí například napsala o své sestře, která trpěla představou, že je moc tlustá. Díky Lizzie se ale cítí líp. „Když lidé vidí někoho, kdo nemá průměrné tělo a porovná to s fotkami těch „dokonalých“, určitě si říká: ‚Tahle holka vypadá přesně jako já!‘“ A v tom spatřuje smysl své práce.

Jedna dívka jí například napsala o své sestře, která trpěla představou, že je moc tlustá. Díky Lizzie se ale cítí líp. „Když lidé vidí někoho, kdo nemá průměrné tělo a porovná to s fotkami těch „dokonalých“, určitě si říká: ‚Tahle holka vypadá přesně jako já!‘“ A v tom spatřuje smysl své práce.

Přesto, že Lizzie Miller z focení pro Glamour měla nejprve strach, nakonec to pro ni mělo obrovský význam. Nejen, že se z ní stala hvězda a započala tím slibnou kariéru modelky, ale zároveň jí to pomohlo vyrovnat se sama se sebou a najít v sobě něco, co má každá žena – půvab. Že svými fotkami pomohla i tisícům jiných žen a dívek, které trpěly nízkým sebevědomím, je pro ni velký bonus.

 

Autorkou článku je Anna Burdová

Oblečení pro Tebe – Dámská móda a spodní prádlo
E-shop Oblečení pro Tebe nabízí bohatou paletu velmi módních
oděvů z Francie, Anglie e Itálie. Aktuální světové módní trendy
od romantických modelů až po velmi extravagantní kousky pro
odvážné ženy a dívky. V nabídce najdete šaty, sukně, minisukně,
topy, trička, tílka, halenky, svetry, mikiny, kalhoty, overaly,
saka, bundy, kabáty, boty a mnoho dalšiho. Za pozornost
jistě stojí sexy spodní prádlo, které Vás udělá neodolatelně
přitažlivou a svůdnou.
Oblečení pro Tebe – Dámská móda a spodní prádlo
to je barevný svět dámského odívání se skvělým
výběrem pro každou ženu a dívku, která se chce líbit. Do e-shopu vstoupíte zde
Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy