líbí-nelíbí

Superžena s nádechem Punjabi má ráda supermanův styl.

Indický Superman? A v pozadí na plakátu superžena? Ne tak úplně. Muž v přiléhavém červenomodrém oblečku je jen fanoušek současné indické akce Comic con. A žena na plakátu, správně Super Kudi (neboť Kudi znamená žena) je silnou ikonou Comic conu 2012, superženou s nádechem Punjabi.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Slavnostně zahájil show Robert Crumb, americký umělec, ilustrátor a hudebník, který se proslavil satirickými a kritickými kresbami. Crumb patřil mezi zakladatele Comixu a je považovaný za nejvýznamnější postavu mezi komiksovými umělci.

Comic con je přitažlivý pro všechny fanoušky komiksů. To je pro ty, jež čtení mnohastránkové klasické knihy značně vyčerpává a jejichž fantazie se odvíjí v kreslených obrázcích s bublinami.

Nicméně na druhou stranu si musíme uvědomit, že řada filmových a televizních trháků vyšla původně z komiksů. Bez komiksů bychom neměli ani Supermana, Spidermana, Batmana a mnoho dalších.

Z interaktivní události můžete mimo jiné odejít s malým komiksem namalovaným na svém tričku. Kolem návštěvníků prochází mnoho komiksových figurek v životních a nadživotní velikosti. A ani fanouškové nezůstávají pozadu.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy