líbí-nelíbí,  MB

Zahrajte si na virtuální kytaru nebo zkuste lekce přes klávesnici.

Share

Mám doma kytaru už spoustu let. Podle stupně ohmatanosti to musí vypadat, že jsem vášnivá kytaristka. Skutečnost je, že jsem ji v notně zdevastovaném stavu už dostala a užila si s ní leda tak pár dětských let, kdy jsem jako samouk poznávala strunu po struně, akord po akordu a učila se noty z útlé knížky.

Slabost pro hudební nástroje mám odjakživa. A není divu, že tohle mne zcela dostalo. Na internetu jsem narazila na stránky s virtuálními kytarami a možnostmi se naučit na ně také hrát. Je to jiná hra, pravda – bříška prstů vás nebolí a princip je také absolutně odlišný. Je třeba se naučit rozumět, kterou klávesu kdy zmáčknout, aby kytara vydala zvuk. Nebo jen tak zbůhdarma přejíždět myší. Ale co je na tom úžasné – ona ta virtuální hračička vydává skutečně značně přesvědčivý zvuk!

Umožní vám přehrávat skladby a dokonce si je i nahrát. Takže – když se zadaří, můžete si poslechnout své umělecké dílko ještě jednou. V nabídce jsou dále některé demo verze (Metallica, The Beatles, Red Hot Chili Peppers a další), jež se pokoušíte zvládnout stejnou měrou.

Na stránce JAMSTAR jsou pro vás také připravené lekce na kytaru. Přeji příjemnou zábavu.

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy