Glosy

V New Yorku muž zaživa upálil ženu ve výtahu

V New Yorku policie vyslýchala 47letého muže, který za nesnesitelných bolestí zabil Doris Gillespie (64) po té, co ji ve výtahu doslova zaživa upálil.

Muž zatím nebyl obviněn z vraždy, ale mnohé aspekty nasvědčují, že je hlavním podezřelým. Jeho oděv zapáchal benzínem. Policie rovněž vlastní záznamy z kamer, umístěných v domě.

Doris Gillespie byla přepadena v sobotu odpoledne, když se vracela do svého brooklynského bytu. Muž ji polil hořlavinou a zapálil. Podezřelý čekal pouze na to, jakmile se v pátém patře otevřou dveře výtahu. Bylo zřejmé, že moc dobře ví, že je žena uvnitř.

Krátce po šestnácté hodině proběhl asi minutový útok, který zaznamenaly dvě lokální kamery. Jedna byla umístěna ve výtahu, druhá v chodbě.

Na záznamech bylo vidět, jak se otevřely dveře výtahu, muž začal chrlit na ženu hořlavinu a žena si skrývala obličej nákupními taškami, přičemž se otočila o 180 stupňů a přikrčila se. Muži se však podařilo stříkat jí hořlavinu přímo do obličeje. Žena ustupovala do zadní části výtahu.

Muž vytáhl dlouhý zapalovač, který se používá na podpal grilu. Zapálil s ním hadr v láhvi a potom počkal na pár vteřin, než vzplály plameny. Zatím kouř zaplnil kabinu výtahu.

Žena spadla na podlahu a muž hodil láhev dovnitř kabiny.

Policie zveřejnila snímky, na nichž je muž v černém saku s chirurgickými rukavicemi, slunečními brýlemi a bílou masku, která má chránit obličej před prachem. V rukách drží kanystr s tryskou.

Lidé, kteří ohlásili požár v domě, netušili, že ve výtahu byla upálena jejich sousedka.

 

 

745x100B

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy