Glosy

Matka dcery Hugha Granta dostává výhružné telefonáty

Velká Británie zažívá již řadu měsíců mezinárodní skandál ohledně hackování telefonátů. V minulosti jsme se o tom zmiňovali jen krátce ve dvou článcích.

Skándály po anglicku – Rebekah Brooks a další podezřelí z hackingu a odposlechů

Skandál s hackováním telefonů pokračuje

Nyní se k tématu navracíme proto, že ohnisko se zaměřilo i na známého britského herce Hugha Granta a jeho rodinu.

Už v červenci Hugh Grant vyhrál soudní spor, kdy získal právo na informace, které dokazovaly, že soukromý detektiv Glenn Mulcair hacknul jeho telefon. Sledoval tak hovory s jeho bývalou přítelkyní Jemin Khan. Informace jako peprné střípky ze soukromého života byly použity pro bulvární nedělník News of the World.


Přitom policie zabavila důkazní materiál už v roce 2006. Detektiv odposlouchával více zajímavých a významných lidí, včetně královské rodiny, a zpracoval tak na mnoho tisíc stránek „drbů“ pro bulvár.

A nebyl jediným, kdo pečlivě shromažďoval informace pro britský bulvární tisk.

V Británii probíhají rozsáhlá soudní vyšetřování tisku a způsobů získávání zpráv na základě hackování telefonátů. Některé hvězdy se postavily proti těmto nelegálním způsobům nabývání informací do skupiny Hacked Off. Mezi nimi je rovněž Hugh Grant.

Nyní se dostala pod palbu i matka jeho dcery, které je velmi hrubě vyhrožováno kvůli aktivitám Hugha Granta. Ve výhružkách vyznělo mimo jiné, aby „Hugh Grant zavřel hubu.“

Není však jedinou, která dostává výhružné telefonáty.

Známý herec Hugh Grant se stal jedním z nejsilnějších kritiků bulváru News International a silným bojovníkem skupiny Hacked Off.

Oficiální stránky naleznete zde.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy