IMG_20161008_191918
Glosy

První květnový týden: Mám dobré zprávy!

Share

harmonie free pixabay

Tak tohle potěší. Konečně je tu týden, který přinese klid. Klíčovou kartou je Rytíř mincí a Desítka pohárů, takže se situace uklidní především všude tam, kde cítíte své kořeny, klid, bezpečí, domov a citové zázemí. I poslední karta, Trojka holí je o klidném spočinutí, tentokrát však o takovém, ve kterém vidíte budoucnost. Oddech a vyjasnění, které tento týden přijde, bude mít za následek, že začnete uvažovat v širších souvislostech o budoucnosti. Plánovat díky prohlédnutí, které přinese obrovský výdech.

Týden bude přát všemu, co se týká rodiny nebo zázemí, všemu, co máte rádi, co vám dává obživu, co vás živí hmotně i na duši. Zkuste se tedy opřít pořádně a s vervou právě tam, do těchto oblastí i v případě, že někde jinde to bude skřípat.

Doplňující karty pak mohou přinést poselství každému zvlášť. Tak co to bude pro vás?

Pocit, že je všechno na svém místě, i když se to zpomalilo nebo úplně zastavilo, je příležitostí si věci porovnat v hlavě. Spravedlnost vévodí tomuto týdnu a je možné, že tohle vše  bude provázeno i pocitem, že “tohle jsem si přece konečně zasloužila”.Všechno, co bude v našich životech tento týden mít znaky zpomalení a zklidnění – je přesně tím, co potřebujeme k nějakému dalšímu kroku. Věnujte těmto drobným oblastem života pozornost!

IMG_20161008_191918

V rodině a citovém zázemí se vedle Desítky pohárů postavil také Ďábel. Ještě tu může dobíhat projasnění něčeho, co nebylo úplně spravedlivé (všímáte si, je to tu podruhé)…. nebo vás trápilo dlouhodobě. Také může poukazovat na riziko, že kdo zoufale tyto citové potřeby nemá naplněné, může v tomto týdnu snad pod vlivem té hladivosti a klidu, propadnout do pravého opaku – závislosti a náhražkové chování všeho druhu. Zkuste se vrátit sami k sobě a k tomu, co doopravdy máte ve chvíli, kdy budete mít pocit, že to “sladko” kolem nemůžete snést.

Přemýšlení o budoucnosti bude ale velmi příjemné. Až osudové. Trojka holí a Mírnost s sebou nesou spojení nemožného, pokud jste netušili, co dál – a to i dlouhodobě – nyní se vám v jasném vědomí propojí úplně vše. Mohou příjít i různé drobné či větší události, které jen podpoří tu linii, která najednou bude mít jasné obrysy. Budete se budit do nových rán s pocitem, že před vámi je krásná budoucnost. Ne, protože chcete, ale protože ji cítíte a směřujete k ní.

Výtečný týden na všechny ozdravující procesy, očisty, léčení, bylinné čaje, různé detoxikační kůry, všechno, co vyžaduje klid a soustředění a všechno, od čeho si slibujeme odstranění starých zátěží.

Přesto mějte na paměti Ďábla, který přece jen může sem tam vystrčit rohy a vrátit nám něco nepříjemného a s největší pravděpodobností související s námi samotnými – záležitosti, ve kterých sami sobě škodíme a vyhazujeme se z rovnováhy.

Má to ale jedno pozitivum, pokud to přijde, budete v tento týden přesně vidět, proč a KDE je problém zaseknutý. Uvidíte kořeny. Stačí je jen vytrhnout….

Renata Petříčková, www.umodrekocky.blog.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[pt_view id=”8f01f87e0f”]

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem První květnový týden: Mám dobré zprávy!
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy