Já a Anastázie
Glosy

Soutěž o knížky Já a Anastázie, Sedmikrásky pro dědečka

Já a Anastázie

Nakladatelství Fragment pořádá na webu superrodina.cz soutěž o pět výtisků knihy Já a Anastázie

Vtipný i dojemný příběh dvou kamarádek, které jsou tak rozdílné!

Děti se dozví řadu věcí: jak si vytvořit solný náhrdelník, proč ještěrky ztrácejí ocásky, jak vypadají věci po mikroskopem a podobně. Ale hlavně jak lidé mohou být rozdílní, jak svět je plný nástrah a jak jím bezpečně proplouvat. Přečtou si spoustu na první pohled obyčejných zábavných historek, jak prostě v životě přijdou, ale i hlubší témata.

I vaše děti se mohly setkat s šikanou, možná už slyšely o domácím násilím, nebo žijí v neúplné rodině. A vědí, že v tom nejsou samy? Přemýšlejí o tom, jaké si zvolí povolání, až budou velké? Musí se dělit s mladším sourozencem o svůj pokojíček?

Tato knížka jim může pomoci ulehčit různé situace, ale i příjemně pobavit.

Je psána očima podobně staré holčičky. Žádné poučování nebo moralizování. Prostě život jaký je! Umět ho zvládat s úsměvem a lehkostí.

pašík

Já a Anastázie má své vlastní stránky na Facebooku, kde jsou vloženy různé básničky a říkanky, vztahující se k příběhu, hlavní progatonistce nebo obecně k dětem.

Udělejte svým dětem radost a dopřejte jim příjemně strávené hodiny s dětským příběhem Já a Anastázie. Pořídit publikaci můžete v mnoha knihkupectví nebo v e-shopech, ale také vyhrát zdarma v této soutěži.
Co pro to musíte udělat?
Napište na e-mail admin@superrodina.cz, předmět zprávy: Já a Anastázie odpovědi na následující body:

1) Pošlete nám nějaký další tip na dětskou knížku z nakladatelství Fragment
2) A název další knížky, kterou napsala Martina Boučková

Z odpovědí bude vybráno pět výherců, kterým nakladatelství Fragment výhru odešle. Prosím, neuvádějte adresu v e-mailu, výherce kontaktujeme a požádáme, kam bude chtít publikaci odeslat.

Přejeme hodně štěstí v soutěži a zábavné čas strávený s knížkou.

Soutěž trvá do 20. října 2019 do půlnoci.

Odesláním odpovědi na e-mail souhlasíte s podmínkami soutěže.  Respektujeme vaše citlivé údaje, proto nám neposílejte více, než soutěž vyžaduje. Vaše e-mailová adresa bude uchována jen po dobu trvání a vyhlášení výsledků soutěže a následně bude 1. prosince 2019 smazána. Nakladatelství Fragment budou předány pouze kontakty na výherce soutěže.

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Soutěž o knížky Já a Anastázie, Sedmikrásky pro dědečka

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy