Glosy,  Knihy,  Tiskové zprávy

S audioknihou na výletě

Měli jste jako děti rádi, když vám někdo četl? Nechte si příběhy šeptat do ouška i v dospělosti a třeba rovnou na výletě. OneHotBook vám navíc v létě zpestří poslech veselou soutěží, v níž vyhrává úplně každý.

lewis_podklad

Audiokniha na výletě je letní soutěž, která vám zaručeně zvedne náladu. Vezměte s sebou na prázdniny audioknihu z vydavatelství OneHotBook a pořádně ji na výletech vyfotografujte. Kde budete na dovolené poslouchat? Audiokniha se může vyhřívat na kapotě auta, lebedit si v mechu a kapradí či cestovat vlakem, lodí, lanovkou. Je jedno, kam audioknihu vezměte a kde ji budete poslouchat, OneHotBook chce vidět, co s vámi zažila.

Proč byste s sebou na výlet tahali audioknihu, říkáte si možná? Protože za pouhou jednu fotografii, kterou pošlete do vydavatelství, dostanete další audio k poslechu. Nemáte štěstí ve hře? Nevadí, ve vydavatelství totiž vzali doslova přísloví, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Každý, kdo se soutěže zúčastní a splní podmínky, jednoduše vyhraje.

audiokniha_na_vylete_onehotbook

Fotografii pošlete na e-mail redakce@onehotbook.cz. Vydavatelství vaše snímky nasdílí na sociální sítě, pokud jim to dovolíte a pošlou vám vaši vytouženou a zaslouženou audioknihu. A nezapomeňte k obrázku doplnit také, jakou audioknihu byste chtěli za svou výletnici dostat. Vydavatelství vám ji pošle ke stažení za Audiolibrix.com.

Akce trvá celé prázdniny 2016 až do konce srpna, ale čím dříve foto pošlete, tím dříve budete poslouchat získanou audioknihu. No řekněte, proč si nezahrát hru, kterou vyhrává úplně každý?

Hezké zážitky vám i vašim audioknihám přeje vydavatelství OneHotBook!

Nejnovější příspěvky na webu:
[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′

srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy