Helena Herynková,  Knihy,  Kultura,  Ženy

Najít tu svou lásku

Share

Dovolená se sestrou, která se zvrhla v honbu za ztracenou zamilovanou příbuznou, ale také možná za vlastním štěstím. Vítejte ve světě Alexandry Potter.

 big_lasce-na-stope-NAF-226008

Britskou vypravěčku spletitých romantických příběhů, spisovatelku Alexandru Potter, rozhodně netřeba představovat. České čtenářky se již dávno zamilovaly do jejích svéhlavých a zarputilých hrdinek, které si vždycky jsou za svým cílem. Knihy Alexandry Potter jsou pro čtenářky ujištěním, že svět je  ještě v pořádku a lásku potkat lze, v nejrůznějších podobách.

Ruby, mladá spisovatelka, v lásku přestala věřit, když ji zradil snoubenec. Na radu své agentky se vydává do Indie, aby zde strávila příjemný týden se sestrou Amy. Jaké je Rubyino překvapení, když se čerstvě zamilovaná, a snad i zasnoubená Amy sebere a se svým milým odjede kamsi na druhou stranu země? Ruby se vydává v sestřiných stopách, aby ji přivedla k rozumu. Povede se jí to? Nebo s pomocí roztomilého Američana Jacka, jehož potkala ve vlaku, přivede k rozumu sebe? Je skutečně možné najít v cizí zemi pravou lásku?

Román Lásce na stopě, vydaný nakladatelstvím Kristián, přináší opět skvělý koktejl romantiky, humoru, zdravého rozumu a lásky, jak jsme u Alexandry Potter zvyklí. Nechte se pozvat do dalekých krajů, kde lze poznat nepoznané, zažít nečekané a najít kus nového života.

Jako aktuální informaci dodávám, že autorka opět přijíždí do České republiky, aby potěšila své čtenáře. A hned zítra, tedy 14. června vystoupí na autogramiádě v Praze. V dalších dnech i v dalších městech republiky.

Více informací na: http://alexandrapotter.cz/

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy