Helena Herynková,  Pro rodiče,  Tipy na výlet,  Ženy

Skočte si na kávu… čtvrté zastavení

Dnes opět brouzdáme pražskými ulicemi, abychom se zastavili v některé ze zajímavých pražských kaváren. Tentokrát můžete kromě kávy získat také báječný pocit na duši… Hledáte místo, kde vám bude chutnat a bude tam milo? Takových je hodně, ale ne všude máte navíc šanci pomoci dalším lidem. Dovolte si být rozmarní a přijďte si užít krásné místo a zároveň podpořit opravdu dobrou věc.

Café Bazaar je totiž podnikem, v němž se tyto dvě podmínky snoubí. Bazaar je restaurací a kavárnou provozovanou obecně prospěšnou společností Rozlet. Jsou tak jednou z prvních sociálních firem v ČR, která zaměstnává sociálně znevýhodněné mladé lidi.

Rozlet je obecně prospěšná společnost, jež se stará o děti ze složitých rodinných poměrů a dětských domovů a jejich následné uplatnění ve společnosti. Díky tréninkovému zaměstnání mají tak mladí lidé po odchodu z Domova větší šanci na kvalitní a nezávislý život.

V Café Bazaar právě tyto mladé lidi zaměstnávají na různých pozicích a vaší návštěvou tak vlastně přímo podporujete konkrétního člověka.

A na co si do Bazaaru vyrazit? Na kvalitní kuchyni rozhodně, vaří se tu mezinárodně a menu se obměňuje, aby se zákazníci nenudili a měli stále z čeho vybírat. Mimo báječného jídla dostanete vynikající kávu, kvalitní rozlévané víno a také například domácí ledové čaje.

Navíc! Nacházíte-li se do okruhu 3 kilometrů od podniku, můžete si nechat něco za nabídky denního menu dokonce dovézt.

A proto… udělejte dobře svému tělu i duši a dovolte si strávit krásné, neřkuli rozmarné chvíle v klidném, zajímavém a velmi prospěšném podniku. Navíc v prostředí starého Vyšehradu, kde to jen dýchá historií. Návštěvu kavárny a restaurace rozhodně doporučujeme zpestřit milou procházkou po okolí.

 

CAFÉ BAZAAR, tréninková restaurace a kavárna
Trojická 1, Praha 2
www.cafebazaar.cz

 

 

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

 

 

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy