Kultura,  Tiskové zprávy

PÍSEŇ PRO HELENKU – výzva všem textařům a básníkům

 

 

Městské divadlo Zlín vyhlašuje speciální výzvu u příležitosti nadcházející 70. sezony:

Posílejte zajímavé autorské texty k písním, které, pokud zaujmou, budou zhudebněny renomovanými skladateli spolupracujícími se zlínským divadlem. Vzniknou tak  jedinečné šansony, které zazní v podání dlouholeté členky souboru a nositelky Ceny Thálie Heleny Čermákové na slavnostním galavečeru při příležitosti zahájení 70. sezony v Městském divadle Zlín 19. září 2015 ve Velkém sále.

Své texty můžete posílat přímo umělecké šéfce Haně Mikoláškové do 31. prosince 2014 na e-mailovou adresu: mikolaskova@divadlozlin.cz.

Nejedná se o soutěž, nýbrž o dárek k narozeninám Vašemu divadlu. Pokud Váš text bude vybrán a zhudebněn, obdržíte osobní pozvánku pro 2 osoby na zahajovací galavečer. Obdarujte své divadlo, obdarujete tak především sebe.

 

TZ

 

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem PÍSEŇ PRO HELENKU – výzva všem textařům a básníkům

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy