Tipy na výlet

Tipy na tento víkend: Pardubice a okolí.

Dnes, když jsem byla kolem poledne v jednom obchodním domě, pět minut před dvanáctou spustil místní rozhlas: „Hlášení pro zaměstnance: nezapomeňte, že za pět minut začíná víkend!“ Bezvadný, pomyslela jsem si, co se teď bude dít?

Za pět minut se nedělo nic významného, prodavačky dále seděly za kasami, čidla na čárové kódy pípaly, žádné vzrušení.

Někdo musí o víkendu do zaměstnání, avšak vy ostatní, kteří jste si již oddechli od veškerých pracovních starostí, co plánujete na víkend?

S kolegyní jsme se rozhodly pomoci vám s inspirací a připravily jsme novou rubriku TIPY NA VÝLET. První přinášíme z našeho města a okolí.

Přijeďte se podívat do Pardubic!

(Pokud se ve Vašem městě, kraji, obci koná také něco zajímavého, napište nám – admin@superrodina.cz. Velmi rádi zveřejníme všechno, co bude přínosné i pro ostatní čtenáře. Takže neváhejte, pochlubte se a kdo může: vítejte v Pardubicích)

Pardubický zámek

Akce: Pohádkové království, sobota 19.5., 10.00-17.00

Království plné her a pohádek čeká na děti v sobotu 19.5. na pardubickém zámku. Nebude chybět královská rodina (10.00), kočár s koňmi s možností svezení, královská svatba (14.40), žongléři, rytíři a také karneval (15.40)! Více informací zde.

Nová stálá expozice hraček “Bylo – nebylo..” potěší nejen děti. Je inspirovaná pohádkovým světem a je umístěna v gotickém sále pardubického zámku.

Otevírací doba: úterý – neděle 10.00 – 18.00

Detailní ceník najdete zde.

Větší děti jistě zaujme i prohlídka nově otevřeného krytu v renesančních valech zámku. Prohlídky probíhají každou sobotu v 10 a 15 hodin a z kapacitních důvodů je třeba se na ně předem telefonicky objednat.

Více informací zde.

150Výlet – Lázně Bohdaneč

Vezměte rodinu na procházku a objevte krásu bohdanečských rybníků a okolní přírody. Oblast nabízí široký výběr různě dlouhých tras pro pěší i cyklisty. Můžete si vybrat z nabízených variant, nebo zvolit vlastní – např. zajet autem téměř k Bohdanečskému rybníku a pěšky se vydat po cestě podél jeho břehu.

Tipy na pěší výlety najdete zde.

Pro cykloturisty zde.

Příjemnou zábavu. Máte fotografie  a tipy na výlety? Nezapomeňte – admin@superrodina.cz.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy