Panoptikum

Páteční odlehčení. Video: Pobavte se pohledem na “zdravý” životní styl Charlieho Sheena.

 

Trošku fake a trošku pravda. Sarkastický humor Charlieho Sheena opepřený častými „f**ck“ ve zmanipulovaném videu, který má naznačovat jeho rozhovor s moderátorkou z ABC News. Je to opravdu legrace. Charlie Sheen se doslova trhá a kusy kuřáckým kašlem, padá na zem a zapaluje si další cigarety. S dětským bryndákem s figurkou populárního Elma se pak cpe „jak zjednaný“… Bavte se.

Charlie Sheen má nad sebou prostě šťastnou hvězdu. Přes jeho průšvihy a nucený odchod z Dva a půl chlapa, si nemůže stěžovat na nedostatek popularity a finančních prostředků.

Tak uvidíme, jak dopadne jeho nový sitcom „Kurz sebeovládání“.


Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 

Toto video je z minulého roku. Dnes je prý Charlie Sheen už jiný. Posuďte zde – Nový Charlie Sheen? Kudy chodí, tudy se omlouvá.

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Páteční odlehčení. Video: Pobavte se pohledem na “zdravý” životní styl Charlieho Sheena.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy