Knihy

V Luxoru proběhne 2. dubna křest knihy Erilian, Kouzla obzoru.

V pondělí 2. dubna 2012 v 16. hodin se koná v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze křest knihy Erilian. Patronem knihy je herec Jiří Lábus, křest moderuje Josef Hervert a po hudební stránce atmosféru zpříjemní ještě kapela Unreel.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Erilian – Kouzla na obzoru je pokračováním úspěšného českého fantasy románu Erilian – Město čarodějů.

Mezi všemi čarodějnými rody ve městě Erilian zavládl dlouholetý mír. Mladá čarodějka a spisovatelka Zia se však v takovém idylickém světě nudí. Zejména když jako dcera předsedkyně Velké rady čarodějů musí vystupovat na veřejnosti a účastnit se všech společenských událostí, které jí tak lezou krkem. Chtěla by začít psát novou knihu, ale nemůže najít žádnou inspiraci. Do té doby než…

Vše se změní nálezem starého zápisníku, který si psala její matka a stejně tak i Zia se rozhodne procestovat jihovýchodní země na své plachetnici Bílý delfín.

To ovšem vůbec netuší, co ji na cestě čeká.

Oficiální stránky knížky naleznete zde.


Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy