Kultura

V USA si 28. března připomene 400 kin po celé zemi Whitney Houston.

Warner Bros chce uctít památku Whitney Houston vysíláním romantického thrilleru Bodyguard, který oslaví 20. výročí od svého vzniku. Film se bude po celých Spojených státech promítat jen jeden večer 28. března.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Ani se to nezdá, ale už je to 20 let, co vznikl tento kasovní hit s Whitney Houston a jejím tělesným strážcem Kevinem Costnerem. Američtí fanoušci, kteří si chtějí zopakovat zamilovaný příběh o zpěvačce, která si najímá agenta tajné služby jako ochránce před dotěrnými a násilnými stalkery, mohou navštívit jedno ze 400 vybraných kin o půl osmé večer ve středu 28. března.

Tělesný strážce (Bodyguard) byl v roce 1992 druhým nejvýdělečnějším filmem. Soundtrack se stal nejprodávanějším soundtrackem všech dob. Prodalo se ho více jak 42 milionů kopií po celém světě. Vzpomínáte si jistě na písničky jako „I Will Always Love You”, “I’m Every Woman” a “Queen of the Night”?

A skladby “I Have Nothing” a “Run To You” ze soundtracku byly rovněž nominované na Oscara.

Na pohřbu Whitney Houston řekl mimo jiné Kevin Costner: „Mnoho z předních mužů by mohlo hrát moji roli (tělesného strážce), ale ty, Whitney, o tom jsem přesvědčený, ty jsi byla jediná, která tehdy mohla hrát Rachel Marronovou. Nebyla jsi jen krásná, byla ji prostě tak nádherná, jak jen žena může být. A lidé tě prostě neměli rádi, Whitney, oni tě milovali.“

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy