Kultura

Video: Sacha Cohen alias Diktátor diktuje Akademii podmínky.

Zdroj: TwitPic

„Good morning Great State of America. How are you? I am fine. Thank you.“ Začíná svůj slavný proslov nejspíš v současné době nejslavnější diktátor světa, Admirál Generál Aladeen z Republiky Wadyia. Husajn a Kaddáfí už jsou pasé.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 

S úsměvem na tváři a s arabským přízvukem v angličtině promlouvajíce k Američanům se v okamžiku změní v rozlíceného psychotického vůdce. Tak tahle by to nešlo, milánkové, vypadají jeho gestikulace vzteklého odkopnutého psa, jenž se cítí být vznešenější než banda „sionistů“, kteří mají na starosti udělování Oskara. „Zuřím,“ říká diktátor. A chce své lístky zpátky, aby se mohl „blejsknout“ na červeném koberci.

„Leč tleskám Akademii za to, že mi odebrala mé právo na svobodu projevu, varuji, že jestliže nezruší své sankce a nedá mi mé vstupenky do nedělní 12. hodiny, budete čelit nepředstavitelným následkům!“

Je mu sice ctí, že lidé z udělování Oskara následují jeho vladařského příkladu: žádná svoboda projevu!, ale (!) ta by se neměla týkat právě Aladeena.

A také říká, „Vrcholem toho všeho je, že jsem zaplatil Hilary Swank dva miliony dolarů, aby mi dělala doprovod, a ona mi nevrátí ani penny!“

Jak víme, jeho boj byl vítězný. Zítra se Admirál Generál Aladeen objeví mezi před stovkami miliony diváků.

A nejen to, své vítězství již oslavil Sacha zveřejněním fotografie s nadšením poameričtělým „zubním“ úsměvem: v jedné ruce drží zbraň, v druhé dvě vstupenky. Brian Grazer, producent této show říká: „Jsme nadšeni, že ho máme a bude na červeném koberci oblečený jako diktátor.“ Je to skutečné nadšení? Nebo jen úleva, že končí ta vřava a hádky a žádaný komik Sacha Cohen se dostaví?

A to spolu s Hilary Swank. Už se těšíme!

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy