Ženy

Hluchoněmá dívka si prožila desetileté peklo ve sklepě: znásilňovaná a ponižovaná.

Ilustrační obrázek: podle pana X soudíme pedofily jako dříve homosexuály.

Hluchoněmá mladá dívka byla po deset let zavřená ve sklepě, znásilňována a ponižována. Nyní stojí před soudem v Manchesteru a vypovídá o svém utrpění.

Připojte se k nám na Facebook  Superrodina je na Facebooku

 

Je jí kolem dvaceti let. V roce 2000 byla odvezena z Pákistánu Ilyasem Asharem (83) a jeho ženou Tallat Asharovou (66) na falešný pas, na němž byl uveden věk její fiktivní věk 19 let. Ve skutečnosti jí však bylo deset nebo dvanáct let. Také lékařské testy dokázaly, že je vysoce nepravděpodobné, aby dívka byla starší dvanácti let.

Původně se měla stát výpomocnicí v domácnosti.

V domě manželů spala ve sklepě na studené betonové podlaze. Oba ji opakovaně mlátili a bili. Ilyase Ashara označila dívka jako viníka za opakované znásilňování a sexuální zneužívání. Manželé veškerá obvinění popírají.

Zneužívaná dívka vypovídala před soudem ve znakové řeči. Celé hodiny jen vařila a uklízela, ale odměnou jí bylo jen bití. Tallat Asharová jí mlátila svým prstenem přes obličej nebo její hlavou o zeď. Dívka dlouho sedávala o samotě ve sklepě a plakala. Neumí anglicky, číst ani psát, nikoho dalšího za celou dobu svého pobytu ve Spojeném království vyjma manželského páru neviděla.

Takto prožila většinu svého dětství.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy