Glosy

Malá dcera sama odvážela opilého tátu domů

Zdroj: charlottepersonalinjurylawyerblog.com

deallx_728_90_V1_cinema_static

Policie 8. října v ranních hodinách zastavila řidiče v Detroitu s podezřením, že požil alkohol. Jaké bylo pro ně překvapení, když vůz řídila jeho devítiletá dcera. Obviněný Weimer se včera přiznal, že jeho dcera se svolením běžně řídí otcovu červenou dodávku.

Samotný bezchybný způsob řízení vůbec nenapovídal, že by byl řidič opilý. Dívka zvládala auto na výbornou, podle záznamů z kamer dokonce správně používala blinkry.
deallx_336_280_V1_auto_static

Avšak policie krátce předtím obdržela varovný telefonát. Záznam z bezpečnostní kamery v obchodě čerpací stanice zhruba ve tři hodiny ráno ukázal, že Weimer bez okolků sdělil prodavači, že pil a že řídit bude jeho dcera.

Když ho policisté zastavili, jen se ještě drze zeptal: „Kvůli čemu jste mě zastavili? Jel jsem dobře.“

V době zatčení odmítl dechovou zkoušku. Soudce mu nařídil nosit monitorovací náramek pro sledování požití alkoholu.

Jedná se o jednoduchou „hračku“, která se skládá z hlavní stanice a náramku. Hlavní stanice je malá krabička, která se zapojí k telefonní lince a může kdykoliv během dne vyslat informace z náramku o pohybu, požití alkoholu či jiná diagnostická data. Náramek je nonstop funkční a vodotěsný. Může se používat pouze jako prostředek pro domácí vězení, ale rovněž i pro sledování výše popsaných dat. Odsouzený ho nemusí nosit na ruce, stačí ho obepnout kolem kotníku a schovat pod nohavici kalhot.

 

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy