Nejnovější trailery

Třetí řada Modern Warfare jen za jeden den vydělala na 400 milionů dolarů


Podle největšího zábavního producenta bylo během jednoho dne prodáno jen v Severní Americe a ve Velké Británii na 6,5 milionů kusů Call of Duty: Modern Warfare 3. Už nyní lze hovořit o neuvěřitelném rekordu, kterou Activision možná ani neočekával, respektive neočekával, že opět zvedne laťku a urve si další silnější a mocnější prvenství pro sebe.

V pátek zástupci Activision prohlásili, že Call of Duty: Modern Warfare 3 obsadila první příčku na trhu v počítačových hrách s odhadovaným příjmem 400 milionů dolarů.

Activision je zvyklý na posedlost svých fanoušků koupit si ještě horkou hru z pultu. V loňském roce právě v Severní Americe a Velké Británii hra Call of Duty: Black Ops v jeden den vydělala na 360 milionů dolarů. A v roce 2009 Call of Duty: Modern Warfare 2 pak 310 milionů dolarů.

„Věříme, že vydání Call of Duty: Modern Warfare 3 je největším startem v zábavním průmyslu v jakémkoliv médiu všech dob. A my jsme dosáhli tohoto rekordu prodeje jen ve dvou zemích,“ řekl Bobby Kotick, manažer Activision Blizard.

Eric Hirshberg, generální ředitel společnosti Activision Publishing dodal: „Call of Duty je víc než hra. Stáváte se součástí této pop kulturní země. Je to hra, jejíž jádro (fanoušků) zbožňuje, ale které rovněž neustále přitahuje nové lidi k tomuto médiu.“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy