Glosy

Mark Zuckerberg hledá nové lidi do týmu

Share

Mark Zuckerberg hledá nové lidi do svého týmu. Vrátil se v odlišné pozici na Harvardskou univerzitu, na které před lety působil ještě jako chudý student – nevítaný v jistých „lepších“ kruzích. Dnes sedmadvacetiletý ředitel si na finanční nouzi stěžovat nemůže. A shání další talentované lidi do týmu.

Na nábor přišlo 250 studentů. Mark byl oblečený neformálně v mikině s kapucí a v džínách. Dav nadšenců ho doslova zabarikádoval. Padlo i trochu žárlivé kritiky, že se v úterý objevil na Pittsburské univerzitě.

Facebook je stále nejsilnější sociální síti a hrdě čelí Gogole+, Yahoo! a mnoha dalším. Facebook hodlá také dále rozšiřovat své kanceláře v jiných městech. A například pro obyvatele Bostonu je to dobrá zpráva – právě zde by měl Facebook otevřít svou nejnovější provozovnu.

Děláme mnoho chyb…

Zakladatel Facebooku řekl: „Musíte být ochotni udělat spoustu chyb.“ Podle něho i oni ve Facebooku udělali a stále dělají mnoho chyb. „Musím říci, že jsem nic nevěděl, když jsem začínal. Pořád vím tak málo. Myslím tím, že jsem tak mladý, abych provozoval společnost takového rozsahu.“

Na otázky ohledně ochrany osobních údajů, řekl Mark Zuckerberg, že Facebook je lepší než mnoho dalších sítí, které nashromáždily data svých uživatelů, aniž by to oni sami tušili.

Na závěr dodal, že množství lidí, kteří přistoupí k Facebooku se každý rok v několika příštích letech zdvojnásobí.

 

 

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy