lifestyle

Recept Mariah Carey na krásnou postavu

Máte problémy zhubnout po porodu? Mariah Carey by vám nejspíš mohla dát recept. Šťastná matka dvojčat v úterní show Rosie O’Donnell  “Ready Set Go“ dala svou krásnou postavu všanc kritice nebo možná spíše chvále publiku.

 

Rosie O’Donnell (49) známe rovněž z našich televizních obrazovek a pláten kin. Je komediální herečkou, zpěvačkou, redaktorkou několika časopisů, uváděla několik show a neztratí se i v mnoha dalších mediálních aktivitách.

Určitě ji znáte z komediálního dramatu Velké vítězství, kde získala roli vedle Toma Hankse a Madonny. Objevila se také v Samotářích v Seattlu jako nejlepší kamarádka Meg Ryan. Avšak nezapomenutelná byla jako Betty ve Flinstones. A v  dalších filmech a seriálech. Připomeňme ještě na okraj sitcom Will a Grace, kde si zahrála lesbickou matku. Její seriálová role ji povzbudila k veřejnému prohlášení o své lásce k ženám a otevřeně pak bojovala za práva lesbiček a homosexuálů. Je kurážná, vtipná, nebojí se říct svůj názor a zaútočit i na politické či významné osobnosti. Když má pocit, že je za co bojovat, tak bojuje.

Rosie je také horlivá v charitativní činnosti. Už v roce 2007 se umístila mezi sto nejvlivnějších lidí na světě, navzdory tomu, jak silnými depresemi trpí.

Její show Ready Set Go přivítala 8. listopadu na dvacet pět dam, které se rozhodly, že zhubnou. Celý měsíc byly sledovány a v pořadu ukázaly, jak byly úspěšné ve svém předsevzetí. Za odměnu je přišla navštívit okouzlující Mariah Carey.

Celou hodinu strávila populární zpěvačka povídáním o mateřství, o svém dětství na Long Islandu a filmových a hudebních projektech, o kterých nemá žádnou nouzi. Vyprávěla o svém receptu na hubnutí, na který se všichni těšily, a ukázala domácí video dvojčat.

Nečekejte však, že Mariah spolkla nějaké zázračné pilulky či se vydala na pospas chirurgům nebo moderním způsobům bezbolestné liposukce.

Její manžel Nick Cannon se již dříve zmínil v médiích, že jeho manželka Mariah zhubla na základě tvrdé a pravidelné cvičební rutiny. Zpěvačka cvičila každý den, aby spálila co nejvíce tuku.

Je krásná, štíhlá, talentovaná, je jednou z neprodávanějších zpěvaček světa a k tomu šťastnou matkou. „Má rodina mi dává všechno. Bezvýhradná láska pro mne znamená celý svět. Myslím, že tak je to hotové. (že) Je to krásné místo pro život.“ (zdroj: widepr.com)

Nenechávejte se tedy oblouznit reklamami na perfektní preparáty. Kouzlo krásné postavy podle receptu Mariah Carey je v pravidelném cvičení. A kouzlo šťastného a mladého vzhledu je v lásce a v šťastné rodině.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy