Glosy,  Ženy

Rosie z Transformers 3 v reklamě na parfém

Nádherná herečka a supermodelka z Transformers 3: Dark of The Moon, Rosie Huntington-Whiteley, okouzlila nejen v novém sci-fiction, který je zčerstva v kinech. Ale jejího sexappealu si všimla i firma Burberry, která její téměř nahé tělo vystaví pro reklamní účely své vůně. Image sexy nová vůně se objeví v reklamní kampani oficiálně v září tohoto roku. Fotografie pořídil Mario Testino.

Podle Hollywoodreporter řekl Christopher Bailey, šéfdesigner Burberry: „Rosie nenucený styl a ohromující krása ji přirozeně vybrala jako první Burberry Body.“ Burberry Body neboli tělesné modely pro Burberry mají zachycovat duši a kultovní charakter firmy.

Detaily ohledně parfému jsou stále ještě v tajnosti.

Burberry Group patří k britským luxusním módním domům. Je výrobcem oblečení, vůní a módních doplňků. Jeho charakteristickým vzorem je tartan, který navzdory autorským právům byl nejvíce okopírovaný.

Tartan je látka, která se skládá z protínajících se různobarevných pruhů ve vodorovné a svislé řadě. Je to typický skotský materiál, jaký známe ze skotských kiltů. I když by se zdálo, že se pořád jedná jen o pruhovanou látku, není tomu tak. I u kiltů jsou nepsaná avšak přesně daná pravidla, kdo jaký může nosit. Některé tartany jsou připisované britské královské rodině – pro ostatní jsou tabu. Ale stejně tak může být tartan chráněn ochrannou známkou jako u firmy Burberry. Burberry je také známá pro své typické kultovní pláště, se kterými přišel zakladatel společnosti Thomas Burberry, jenž firmu založil v roce 1856.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:
Captain America: Super Soldier
Papo & Yo – nová hra pro PSN je i životním příběhem
The Dark Knight Rises – Batman končí?
Rosie z Transformers 3 v reklamě na parfém
Toy Story 4 – Chcete pokračování?
Carnivores Ice Age – trailer
Odhalený plakát Dva a půl chlapa
Odhalený plakát Dva a půl chlapa – rozcestník
Ukradené děti z Nepálu
Harry Potter – Relikvie smrti, část 2 – trhá historické rekordy v ziscích
Harry Potter: Zajímavé perličky z natáčení
Magie Harryho Pottera – jak to bylo doopravdy
Jak se mluvilo v Ráji? Mluvil Adam hebrejsky, španělsky či welšsky?
Botanická zahrada v Praze – místo pro opravdový relax
Princ William a Kate Middletonová navštívili Los Angeles
Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy