Soutěžní knihy Albatrosmedia
Knihy,  Soutěž

Soutěž o knižní novinky z Albatros Media

soutěž s Albatros Media

JAK SOUTĚŽIT?

Dubánci upoutávka na soutěžNapište nám nejpozději do 30. dubna 2017 do půlnoci na admin@superrodina.cz odpovědi na následující úkoly:

1) Uveďte alespoň jednu knihu z Albatros Media, a.s., o níž jsme psali na webu

2) Doporučte nám alespoň jednu dětskou knihu, nebo beletrii pro dospěléAlbatros Media, vyjma soutěžních

3) A víte, která z knih z Albatros Media získala v letošním roce cenu Magnesia Litera?

Ze správných odpovědí bude vybrána každá patnáctná vítězná, až do vyčerpání cen v soutěži. Pokud již nyní víte, kterou ze soutěžních knížek byste rádi upřednostnili, uveďte ji v e-mailu. K Vaší volbě bude přihlédnuto podle skutečnosti, je-li ještě daný titul k dispozici. Vyhrát můžete i víckrát než jen jednou – e-mailové adresy budou v pořadí jako v kruhu. (Jestliže například poslední zpráva bude třeba 13. v pořadí, vracíme se na začátek a ještě dvě dopočítáme do patnácti).

Šance jsou opět velmi vysoké a nalézt odpovědi není tak těžké. 🙂

Hledejte na http://www.albatrosmedia.cz a http://wwww.superrodina.cz.

Držíme place, ať máte štěstí ve hře a knížky si pořádně užijete!

A podívejte se níže na detaily, o co soutěžíme. Rovněž můžete nahlédnout do knížek a listovat v ukázkách.

Soutěžní knihy Albatrosmedia

1967. ROK, kdy jsem se narodil (a)

1967-rok-kdy-jsem-se-narodil-a-300

Podívej se do knížkyZa mých mladých let… Narodili jste se v roce 1967 a letos slavíte padesátiny? Připomeňte si, co se v tom skvělém roce stalo. Jaké události plnily stránky novin, kolik stál lístek na tramvaj, jaká auta byla nejvíc IN nebo jak vypadala Miss World a jaké filmy běžely v kinech. V této narozeninové knize si také zavzpomínáte na hospody, písničky i knížky z doby, kdy vám bylo sladkých osmnáct.

Zábavná narozeninová retro kniha pro všechny, kdo v roce 2017 oslaví 50 let.

Dubánci – příběhy jednoho roku

Dubánci Albatros MediaVíte, že dubánci skutečně existují? Jak jinak vysvětlíte, že držíte v ruce knihu plnou jejich příběhů? Knihu o životě tak neskutečném, že o něm nemáte ani ponětí. O životě mezi korunami dubů… Poznejte, jak se dubánci skamarádili s vodníkem Mníkem z rybníka Raubířníka, jak potkali Poseidona nebo jak pomohli strašidlu Jakubovi, drakovi Kaštounovi či jelenu Poldovi.

Před dubem, za dubem nesmí nikdo stát? Ale kdepak, jsou tam přece pohádkoví dubánci.

Sekaná s malinama

Sekaná s malinamaPodívej se do knížkyMladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.

Alice se stává známou a uznávanou autorkou, Hedvika, korektorka jejích románů, se pod tlakem okolností propadá do zoufalství a každá chyba v textu spisovatelky zvětšuje její nenávist k celému světu. Jejich následné setkání je pak sice náhodné, ale pro obě dvě osudové.

O neplechách v Miami

O neplechách v Miami

Podívej se do knížkyDalší dílo z miamské série odkrývá nové detaily z nám již známého „špitálu“. Nové střípky do mozaiky postav a postaviček doktorů jsou podány tak, jako bychom s nimi v lékařské jídelně zrovna také seděli a nezávazně tlachali. Pod zdánlivou plytkostí doktorských hovorů u snídaně je možno vycítit nutnost jakéhosi odreagování před dalším náročným dnem. Autobiografické části knihy jsou psány s velkou upřímností a v mnohém odhalují i povahu samotného autora.

Dítě jménem Kuba

Dítě jménem KubaPodívej se do knížkyNahlédněte do života blogerky, svobodné maminky a neúnavné parťačky jejího malého syna Kuby. O tom, že starat se sama o malého klučinu je fuška. O tom, že lze být těhotná pět měsíců, ale porodit až v měsíci devátém. O tom, že naštvat batole je jednodušší, než se může zdát. O tom, že když se chce, všechno jde. A taky o tom, že to při správném úhlu pohledu to všechno může být sranda k popukání. Na motivy blogu, který byl čtenáři vybrán do finále soutěže Blogerka roku 2016.

Trénink paměti pro seniory

Trénink paměti pro senioryPodívej se do knížkyPrevence Alzheimerovy choroby a dalších závažných onemocnění

Kniha je zaměřena na tématiku procvičování paměti a dalších kognitivních funkcí jako je slovní zásoba, koncentrace pozornosti, logika, kreativita, zrakově-prostorové schopnosti a to zejména u seniorské populace. Po úvodní teoretické části, následuje část praktická s konkrétními úkoly na procvičování rozdělených dle toho, jaká kognitivní funkce je převážně procvičována. V knize nechybí ani klíč k řešení úloh.

Paměť v kondici v každém věku!

Nejnovější příspěvky na webu:

[pt_view id=”8f01f87e0f”]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Soutěž o knižní novinky z Albatros Media

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy