náhled horoskop
horoskop

Velikonoční týden ve znamení hledání sebe samých a velkých šancí

Velikonoce free picture pixabayZvláštní bude ten příští týden. Jako kdyby se lidé jeden druhému odcizili, ale nikoliv  z nějakých zlých důvodů. Naopak z velmi dobrých. Pokud vám v tento týden budou vztahy fungovat, můžete si všimnout, že jsou lidé jaksi opravdovější (v tom dobrém, i v tom špatném) a že i vy sami se možná chováte ke každému trošku jinak – opravdověji. U někoho to bude o tom, že kontakt s ním nebudete příliš vyhledávat, k jinému naopak více přilnete.

Berte to jako jednu z mnoha lekcí barevnosti života, nikoliv jako něco definitivního. Další týden zase bude všechno jinak, ale tento týden se budeme pohupovat v jakési úplně jiné energii.

Má ale několik důležitých významů, které bude dobré si z nich vzít.

Velký důraz je celý týden kladen na REÁLNÉ HODNOTY, zázemí, pocit bezpečí, především na obraz rodiny a domova. Skvělý čas na úklid, na vylepšování domácnosti, ale také pro investice do domácnosti a to i většího charakteru. Bude tu chuť a dobré oko na všechno!

Stejně tak můžeme uklízet i sami v sobě a uvědomovat si, kdo k nám patří, co nám dává a jak zapadá do naší budoucnosti. Ne, tohle není doba na kompromisy a tak partnerské vztahy mohou zažít i jistá zemětřesení, pokud v nich jeden šlape kolo kupředu a druhý brzdí. Rázem bude vidět, kdo kde brzdí.

Král pentaklů – 10 pentaklů

A to pak může mít za následek několik věcí. Energičtější povahy se mohou stát vzpurnými a rozhodnými. Udělat první krok za něčím, k čemu se odhodlávají. Mírnější povahy se mohou stát poněkud sebelítostivými, protože budou vnímat jen to, jak jim svět škodí a jak je všechno (i to dříve známé)  proti nim. Nebojte se, vy tam stojíte na pevném podstavci. Svět vám neškodí, jen je to období vyjasňování názorů především i v sobě samých – co je skutečně PRAVDA?

To je velké druhé téma – co je skutečně pravda? Co je tím vnitřním světlem, za kterým chceme jít. Jaké k tomu máme možnosti. Tady se mohou otevírat obrovské možnosti, otevírat i dříve zavřené nebo netušené dveře. Chce to jen za prvé nebát se toho, že život může být opravdu kouzelný a nečekaný a snad i trošku riskovat. A mohou to být velmi často věci, které druzí ne tak úplně schvalují, nebo vám bude dáno najevo, že „míříte moc vysoko“. I to může potom zvýrazňovat ten pocit odtrženosti od mezilidského prostředí, ve kterém žijete.

7 holí – Blázen – Královna holí – Slunce, Milenci

Je to týden jakési vnitřní křižovatky, kdy se na stříbrném podnose podává cosi, co se vám bude velmi líbit. Jen to bude trošku výš než obvykle a za zády budete mít podmračené obličeje svého okolí.

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[pt_view id=”8f01f87e0f”]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Velikonoční týden ve znamení hledání sebe samých a velkých šancí
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy