Helena Herynková,  Pro rodiče,  rodina,  Ženy

Zorganizujte celou rodinu!

Hlavou rodiny je sice tatínek, ale všichni víme, že většinu rodinných povinností i zábavu hlídají maminky. Právě pro ně připravilo vydavatelství Presco Group Rodinný plánovací diář na rok 2016.

IMG_20151028_115508

Rodinný plánovací diář od Presco Group se jistě stane cenným pomocníkem při každodenním rodinném kolotoči. Pokud si jej rodina uloží doma na viditelném místě, budou všichni snadno a rychle informováni, co koho ten den čeká a kde se právě nachází.

IMG_20151028_115552

Diář, vyvedený v příjemných pastelových barvách je rozdělený po týdnech. Na levé straně maminky najdou datum, den a kdo slaví svátek, spolu s místem na vlastní poznámky. Na pravé straně jsou připravena pole pro ostatní členy rodiny, kam je možno poznačit úkoly a zástoje, které mají splnit právě oni.

Mimoto je každý měsíc uveden stránkou, kam si rodina napíše, co hezké je onen měsíc čeká a nemine a co se jim během něj vyvede. Na začátku najdeme předtištěné rozvrhy hodin i místo na rozpis kroužků a kurzů. Stejné stránky během roku objevíte také na začátku září.

IMG_20151028_115604

Aby si diář užila opravdu celá rodina, najde se místo i na kontakty na lékaře, malý adresář na kontakty a v neposlední řadě několik stránek k poznačení dárků. Rodinný diář tak může sloužit i jako dokonalý dopis pro Ježíška.

Chcete-li dětem vštípit smysl pro zodpovědnost a pořádek, zkuste jim z plánování udělat zábavu. Dovolte jim vyplňovat diář s vámi, doplňovat záznamy obrázkem a odškrtávat splněné. Každodenní plánování si můžete také vylepšit systémem malých odměn za splnění nebo rodinnou soutěží, kdo zvládl více úkolů.

IMG_20151028_115641

Rodinný plánovací diář zpříjemní každodenní život celé rodině a pomůže zavést přehled i řád. S diářem bude rok 2016 zábavou.

www.pg.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy