Helena Herynková,  Kultura,  Ženy

Rande s patnácti najednou

Share

Chtěli byste potkat někoho dokonalého, báječného, vtipného a milého? Toužíte se seznámit, přesto však nemáte čas nebo chuť obcházet bary a balit zajímavé protějšky někde na baru? Chtěli byste mít patnáct schůzek za jediný večer? Já jsem si to vyzkoušela a myslím, že jsem nikdy nebyla zároveň tak vyčerpaná a plná dojmů, jako v ten večer.

Autorka a moderátor Jaroslav Šmíd

U nás stále ještě nový a neokoukaný způsob seznamování – rychloseznamování, kterého se někteří nedůvěřivci neoprávněně bojí. Díky agentuře Rychlý rande jsem však měla jedinečnou šanci setkat se během necelých dvou hodin minimálně s deseti muži (či ženami) najednou.

Představte si rychlorande jako náhodné setkání s člověkem v kavárně. Během tří minut si uděláte první dojem a rozmyslíte, chcete-li naproti sedícího muže či ženu ještě znovu potkat. Oproti kavárně máte ale tu výhodu, že takových „náhodných“ setkání vám rychlorandění zprostředkuje hned desítku nebo dvě za jeden večer. Příjemným průvodcem a moderátorem večera se navíc stává herec Jaroslav Šmíd a i setkání s tímto příjemným mužem vám rozhodně zpestří večer.

Dámy přicházejí první, aby měly možnost vybrat si nejsympatičtější stolek. Seznamka je anonymní. Dámy i pánové dostanou přezdívky, a pak je už jen na nich, jestli si řeknou jména a co na sebe prozradí. Každý z účastníků také dostane kartu, do níž si po celý večer zaznamenává své poznatky a různé poznámky. Do ní k jednotlivým přezdívkám označuje ANO či NE, podle toho, zda by toužil s člověkem na druhé straně stolu ještě někdy mluvit.

Ženy sedí po celý večer u stejného stolku a muži se střídají. Na každý hovor máme tři minuty. Možná se to zdá málo, ale věřte, že na první dojem a jiskru to úplně stačí. Uplynutí tří minut oznamuje moderátor Jaroslav Šmíd hvizdem píšťalky.

Udělala jsem jednu velkou chybu, nevzala jsem si s sebou kamarádku nebo kamaráda. Rozhodně zkuste přemluvit někoho, aby se šel seznamovat také, protože mi věřte, že ihned po skončení budete mít chuť s někým právě prožité pořádně probrat.

Očekávala jsem nic a všechno, přišla jsem vlastně bez očekávání. Odcházela jsem se širokým úsměvem na rtech a se zcela umluvenou pusou, ale zároveň s neskutečně příjemnými pocity. Už dlouho se mi totiž nestalo, že by se o mne během hodiny a půl zajímalo hned devatenáct pohledných, inteligentních mužů, kteří navíc všichni rádi čtou.

Vaše nároky a očekávání budou možná jiná a přeji vám, aby se díky rychloseznamování splnily. Agentura po skončení vyhodnotí výsledky, najde páry, které se vzájemně kladně označily a poskytne jim kontakty. Dál už je to samozřejmě na nich samotných.

Což se u mě tedy nepovedlo, s žádným s pánů jsme si vzájemně nesedli. To ale vůbec nevadí, za ten zážitek to stálo.

RYCHLÝ RANDE
www.rychlyrande.cz

 

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy